Mitrović iznio očekivanja od Crne Gore: Da je netko ponudio ovakav scenarij prije početka…

Nogometna reprezentacija Srbije sutra od 20.45 sati dočekuje Crnu Goru u ključnoj utakmici za plasman na Europsko prvenstvo sljedeće godine. Pobjeda je potrebna, jer Orlovi imaju dva boda, ali i utakmicu više od Sokola.

STOJKOVIĆ UOČI KLJUČNE UTAKMICE: Nije bila najvažnija utakmica u Budimpešti, igračima nitko ne može zamjeriti na zalaganju

Napadač naše reprezentacije Aleksandar Mitrović iznio je svoja očekivanja uoči važne utakmice.

Kad god nosiš dres reprezentacije, imaš obvezu ostaviti cijeloga sebe na terenu. Nije bitan protivnik; Crna Gora, Mađarska, Litva… Svaki igrač vam to može reći. Svatko cijeli život radi da bi bio dio tih velikih utakmica, želiš ih igrati, ovakve utakmice rađaju heroje. Znamo da imamo obavezu, čast i privilegiju. Nadam se dobrom i pozitivnom rezultatu za nas– istaknuo je Mitrović.

Umor neće biti alibi.

Svi mi u klubovima i ligama igramo utakmice svaka tri dana. A kad ne igramo, treniramo. Bolje nam je da igramo tri dana, nego da treniramo svih sedam. Volimo ove igre i živimo za njih. U prethodne tri-četiri utakmice smo ih pobijedili, nadam se da će i sutra biti isti ishodpodsjetio je na bilancu srpski napadač.

Osvrnuo se na svoju i igru ​​sunapadača Dušana Vlahovića protiv Crnogoraca, te istaknuo kako situacija nije loša za našu reprezentaciju.

Imao sam i sreće da im zabijem nekoliko golova, kasnije me zamijenio Duci. Pripremit ćemo se kao za svaku drugu utakmicu. Mnogo puta smo bili u ovakvim situacijama i privilegija je igrati tako važnu utakmicu pred našim navijačima, na našem stadionu. Da je netko ponudio takav scenarij prije početka, sigurno bismo ga prihvatili. Nagoditi se protiv Crne Gore i Bugarskenaveo je Mitrović.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU