MJESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR Šta vas očekuje u poslu, ljubavi, zdravlju?

OVAN
POSAO: Ovan koji se bavi prodajom imaće sreće da napravi dobre ugovore, ne samo za ovaj mjesec već za period tokom cijele godine pa i dalje. Novac vam je opsesija tokom ovog perioda pa ćete morati da se dobro organizujete kako nebiste trošili uzalud. Ovan koji traži posao za stalno vjerovatno ga neće naći, ali bi trebalo da prihvati sve što mu se nudi na kratko ili povremeno.
LJUBAV: Ovnovi u braku ili dužoj vezi imaju zadatak da naprave kompromis sa partnerom. Biće to mjesec ljubavi, nježnosti, iskušenja. Potrebno je biti strpljiv, ne odustajati od prave ljubavi. Ženski pripadnici ovog znaka biće u prilici da urade nešto posebno na emotivnom polju. Muški Ovan ima mogućnost za tajnu vezu, posebno pred kraj mjeseca kada se prave aspekti Venere i Marsa koji daju strast i podižu adrenalin.
ZDRAVLJE: Očekujte bolje zdravlje, a samim tim i imunitet. Ipak, mnogi Ovnovi znaju da u ovom periodu imaju problem sa grlom, a često su to hronične upale, kašalj, posebno alergije. Savjetuje se puno čajeva. Sredina mjeseca je najosjetljiviji period za zdravlje.

BIK
POSAO: Sada je šansa da se stabilizujete i da počnete da razmišljate o novim planovima za naredni period. Vezanost za inostranstvo je evidentna, a posebno ćete imati susret sa muškom starijom osobom koja će vas uvesti u svet velikih korporacija. Morate da očuvate svoje veze, dostojanstvo, pre svega sebe i neku svoju intuiciju koju koristite u svakoj prilici. Novac vam je imperativ ali morate da čuvate svoje zalihe, neće biti lako u drugoj polovini meseca kada imate aspekt da uložite u posao koji nije za vas. Veliki oprez tokom februara se preporučuje.
LJUBAV: Vi ste zemljani znak, ali zbog svoje pomalo spore prirode volite da imate pored sebe često vetropiraste osobe koje su brže od vas samih. Jedna osoba u znaku Blizanaca će vam pomoći da se stabilizujete i pronađete svoj put ljubavi. Ovo bi moglo da bude interesantno i pokreće jednu zaista veliku i snažnu energiju koja ima priliku da postane jaka i uspešna veza tokom meseca, pa i u budućnosti. Bikovi u braku ili vezi imaju šansu da se stabilizuju do kraja meseca. Veza i komunikacija mogu biti loši ali pomoć prijatelja i savet jednog Ovna može biti od velike koristi za vašu zajednicu.
ZDRAVLJE: Osetljivi ste na viruse, grip koji je harao tokom januara, a nije nemoguće da se to desi i tokom ovog perioda. Imunitet je oslabljen.

BLIZANCI
POSAO: Za sada samo veliki planovi, ideje. Morate da se stabilizujete kako biste bili u prilici da tu svoju zamisao ispratite na realnom nivou. Potrebni su vam saradnici kako biste pokrenuli posao. Ne možete sami ovoga puta, već ćete uraditi jednu veliku organizaciju posla i pokrenuti sve oko sebe. Početak mjeseca će biti otežan, ali kako idete ka kraju tako ćete i vi ići naprijed i novac stiže sve brže i u većoj količini. Trebalo bi da sarađujete sa osobama koje su vezane za istok jer vam tamo leži veliki uspjeh i sve će biti bolje ukoliko prihvatite nov talas saradnje.
LJUBAV: Blizanci u braku ili vezi mogu pokazati izvjesni problem u komunikaciji sa partnerom. Zapravo to se dešava i mjesec dana unazad ali sada je potrebno da budete uz partnera i date podršku jedan drugom, predviđa mjesečni horoskop za februar 2024. Sigurno je da ćete provesti jedan period zajedno, posebno ako idete na zajednički zimski odmor. Slobodni Blizanci imaju šansu da upoznaju novu ljubav u svom okruženju ili je već to poznanstvo zaživjelo, sada kao prijatelji mogu polako da razmišljaju o vezi i ljubavnoj energiji koja može da se razvije.
ZDRAVLJE: Potrebno je utopljavanje. Skloni ste prehladi, nazebu a najviše vam stradaju bubrezi, oči i sinusi tokom februara. Često ne vodite računa o svom zdravlju, posebno ako idete ovog mjeseca na zimovanje.

RAK
POSAO: Rak ima sreće kada je posao u pitanju jer mu njegova neiscrpna energija neće dati mira i stalan rad, žurba, nemanje vremena za sebe biće aktuelni u ovom periodu. Važno je biti aktivan. Mada, druga polovina mjeseca može biti pomalo loša kada je novac, finansije i ulaganja u pitanju. Sve se dešava sa razlogom jer morate napraviti radikalnu promjenu, posebno morate postaviti stabilne temelje sa nadređenima. U sukobu ste sa autoritetom i to nije dobro za dalji poslovni angažman. Sarađujte sa vatrenim znakovima, posebno sa Strijelcem ili Ovnom koji mogu biti od velike pomoći.
LJUBAV: Za Rakove u braku ili vezi, stanje na emotivnom nebu se poboljšava.Vjerovatno ste imali noći i dane koji su bili hladni i prazni bez riječi, ali se sada situacija mijenja i vi možete polako da uđete u stabilniji period. Za one koji su sami mjesec februar može biti veliki izazov jer ljubav novu srećete negdje dalako, neko ko nije fizički blizu vas. Vjerovatno ćete provoditi dane i sate na internetu i tražiti idealnu ljubav ili ćete zbog posla putovati, upoznati nekog ko će vas zainteresovati. Lijepi i romantični trenuci su pred svim pripadnicima ovog sazviježđa i trebalo bi da uživaju.
ZDRAVLJE: Potreba za više aktivnosti. Iako ste neko ko konzumira mnogo hrane, posebno slatko, moraćete taj višak šećera da izbacite na aktivniji način, nikako sjedenjem i grickanjem ispred televizora.

LAV
POSAO: Februar je mjesec kada dobijate nove saradnike, osobe sa kojima možete da ostvarite san o velikom privatnom poslu. Ovan i Jarac su idealne osobe za vas i treba da slijedite njihovu intuiciju i njihovu strategiju poslovnosti kako biste uspjeli u svojim idejama. Samo posao u inostranstvu u ovom mjesecu može da vam pomogne. Usmjerite se na posao koji znate da radite i nemojte da se okrenete nekim navodno lakim zaradama jer sve je to zamka. Vi ste sposobni za sve i polako koračajte svojim putem. Veći novac u drugoj nedjelji mjeseca.
LJUBAV: Za one koji su u braku ili vezi februar može pomalo biti mjesec razdvojenosti. Vaš posao čini da budete hladni ili nedovoljno bliski i otvoreni. Potrebno vam je da provodite vrijeme sa partnerom mnogo više kako biste popravili situaciju. Pred kraj mjeseca stepen bliskosti raste. Slobodan Lav ima takoreći krila koja je raširio i kreće u pobjede. Idealna ljubav kažu postoji u pjesmama i bajkama, ali Lav zna da ona postoji u realnosti. Susret sa osobom koja ima dara za umjetnost, sport, rad sa djecom biće idealni spoj.
ZDRAVLJE: Prva polovina mjeseca i može biti aktivna, ali druga polovina mjeseca nije dobro pokazana kroz aspekte. Ljenjost i pretjerani hedonizam su velika opasnost za ovaj znak. Samo kretanje liječi sve.

DJEVICA
POSAO: Prva polovina mjeseca je jako uspješna u uslužnim poslovima. Spremni ste sve da radite i uradite za dobar posao i za ljude koji rade sa vama. Kako je Uran u polju inostranstva, izazova i novih znanja, onda očekujte nagle preokrete u saradnji sa drugima u samom odnosu sa nadređenima, ako ste privatnik onda ćete mijenjati posao ili dobiti još jednu ponudu. Bilo bi dobro da se posvetite tome da više reklamirate svoj rad, djela, proizvode koje prodajete. Novac zarađujete u periodu između 13. i 17. februara i 21. i 25. Djevice koje traže posao mogu imati uspješan period od treće nedjelje u mjesecu.
LJUBAV: Teško je doći do ljubavi, ali borite se kao i uvijek. U prvoj polovini mjeseca možete očekivati i raskid, svađe, prepirke, nerazumijevanje. To je sve teško za jednu Djevicu da prihvati, ali bolji dani dolaze tek pred kraj mjeseca kada možete obnoviti jednu staru vezu. Dosta dvoumljenja, dosta razmišljanja da li da se nastavi, ali bićete i više nego sretni da se taj neko vrati. Druga polovina mjeseca biće značajna za one koji su u braku ili vezi. Ako je bilo tenzije sada je vrijeme da se stvari smire, pokrenete ponovo ljubav i strast.
ZDRAVLJE: Potreban vam je vazduh, priroda. Djevica ima problem sa šećerom jer ne troši energiju na pravi način, a nervoza i glukoza rastu. Hrana je lijek, a kretanje, vježbe i sport iscjeljenje.

VAGA
POSAO: Dobar period za sve Vage koje žele da napreduju ili pokažu svoj talenat. Imaćete priliku da otputujete u inostranstvo i tamo napravite jako dobar posao koji vam može biti odskočna daska za cijelu 2024. godinu. Vaša hrabrost i entuzijazam su zaista toliko veliki da možete da pomjerite brda i planine. Vage koje nisu zaposlene, evo planetarne pomoći i to će sigurno biti ono što se očekuje od vas tokom februara. Najbolji za saradnju za vas su Ovan, Jarac, Rak, Vaga, ili osobe u znaku Lava, Škorpije i Bika…
LJUBAV: Potrebna vam je stalna podrška partnera, a često osjećate da ste bez toga. Ako iko može da ima taj osjećaj onda će to sigurno da ima jedna Vaga. Po aspektu možete da računate na nepovjerenje partnera ali morate da se stabilizujete kako biste i dalje držali sve u svojim rukama. Posebno Vage u braku ili vezi moraju biti obazrive u komunikaciji sa partnerom jer će jedino tako moći da poprave odnose. Za one koji su sami to će uskoro biti davna prošlost jer vam se na zimskom putovanju smješi nova ljubav.
ZDRAVLJE: Obratite pažnju na način ishrane. Ovo je period kada su Vage sklone najlakšem i najbržem gojenju.

ŠKORPIJA
POSAO: Vladar vašeg polja posla Mars je upravo u četvrtom polju, pa će vas taj aspekat sam tjerati da radite i to prekovremeno, da se okrenete poslovima koji traže akciju, ali novac vam stiže iz inostranstva. Možete biti zaneseni nekim poslom koji izgleda kao laka zarada ali vam je savjet da u sve što ulazite budete oprezni. Važno je da slušate svoju intuiciju i to će biti pravi pogodak za vaš poslovni uspjeh. U drugoj polovini mjeseca očekuje vas poziv ili saradnja sa stranim investitorima. Pazite šta potpisujete. Pokušajte da sarađujete sa Djevicom ili Jarcem.
LJUBAV: Veoma ste skloni tajnim vezama, to posebno važi za one koji su već u braku ili dužoj zajednici. Sklonost ka strastima i zaljubljenosti vas “kida” i nikako ne možete da se zaustavite. Trebalo bi da imate pored sebe prave prijatelje koji su uz vas kako bi vam otvorili oči. Za one koji nisu u vezi, postoji šansa da se stanje popravi sa novim poznanstvom. Imaćete veoma zanimljiv i dinamičan mjesec kada su emotivna dešavanja aspektovana. Vjerujete u ljubav sa Ovnom, Djevicom ili drugom Škorpijom koja u vama budi ludu strast.
ZDRAVLJE: Skloni ste akutnim upalama. Čuvajte donji dio stomaka i lumbalni dio kičme. Mlade Škorpije da posjete ginekologa ili urologa.

STRIJELAC
POSAO: Od samog početka mjeseca imate povoljne aspekte koji mogu podići nivo zarade. Ali vas u principu zanima i sam posao koji radite jer volite promjene, uzbuđenja, putovanja. Komunikaciju koju vi imate sa drugima – to možemo nazvati savršenim. U prilici ste da dobijete zaštitu sa neba i da napravite posao stoljeća. Mada, pazite na novac od druge polovine mjeseca, iako imate sreće. Oni Strijelci koji su nezaposleni imaće podršku jednog Bika ili Blizanca koji može da pomognu i budu pokretači dobrog poslovnog projekta.
LJUBAV: Ako ste u braku ili vezi, opet vas muči ili podiže tajna veza. Nekako kao da ne možete bez toga. Teško da vam se neko iskreno svidi i pokrenete neku realnu priču. Morate više vjerovati u sebe. Kao da ste se utopili u svoju već dobro poznatu slobodu. Teško da ćete naći mir pored jedne osobe. Strijelci koji su sami mogu očekivati poznanstvo sa Rakom, Bikom ili Vagom.
ZDRAVLJE: Zdravi ste. Mars kroz treće polje traži da se odlučite, da li da se aktivirate ili da ostavite to po strani. Kretanje je za vas lijek.

JARAC
POSAO: Ne bi trebalo da ulazite u konflikte ili započinjete posao sa osobama sa kojima se ne slažete. Često želite sve odjednom, ali to ne ide tako. Jupiter u vašem petom polju daje snagu za privatan biznis. Već od desetog februara možete očekivati bolju “klimu”. Imate priliku da radite na dva različita mjesta i tako postanete zaista odlični u onome što radite. Organizacija posla je jedna od bitnih osobina koja vas čini moćnim. Ne žurite, vrijeme radi za vas. Bolji period je već od kraja mjeseca.
LJUBAV: Emotivno ste sazreli za ozbiljnu vezu, mada ste poljuljani avanturama i to često. Ako ste u braku ili vezi morate biti oprezni sa finansijama jer vam nisu naklonjene ni vama ni partneru pa će to biti razlog svađe. Bolje je da uživate u nekim malim stvarima koje “život znače” nego da se stalno vrtite u krug oko sitnica koje vas u suštini blokiraju. Ako ste sami onda je za vas druga polovina mjeseca gdje i vi možete biti maštovitiji i emotivniji, nježniji za ljubav i za iskrena osjećanja. Rak, Ribe, Škorpija su idealni partneri u ovom periodu.
ZDRAVLJE: Nije ništa novo ako ste opet prehlađeni. Niste pažljivi, često se hvalite jakim zdravljem a onda sve to nekako preko noći s jednom temperaturom padne. Više vitamina, minerala, kretanja, vazduha…

VODOLIJA
POSAO: Posao ne mora da bude stresan niti da ga mijenjate, ali morate da nešto u okviru njega da promijenite. Vaši prijatelji i saradnici su ovoga puta na vašoj strani, tako da ćete biti u prilici da se stabilizujete i pokrenete. Novac će vam dolaziti nekim novim, čudnim putem. Stoga budite stabilni i da uložite u prave stvari. Posebno će vam druga polovina mjeseca biti interesantna jer će vam se pojaviti osoba koja će ponuditi nešto novo da radite, a vi ćete naravno prihvatiti jer jedino tako možete da pobijedite svoj unutrašnji nemir koji je stalno prisutan kada je posao u pitanju.
LJUBAV: Ovo je period stabilnosti za sve one koji su u braku ili vezi. Vi volite napetost jer vas stres zapravo i pokreće. Uran je planeta iznenađenja, pa ne znamo kakvo nas to iznenađenje čeka, lijepo ili loše, malo ili veliko. Ali intuicija i vizija ovog znaka zna da prepozna situaciju. Ljubavi će biti napretek. Slobodne Vodolije kojih ima puno, potrudiće se da preokrenu situaciju na bolje, a poslije desetog u mjesecu mogu očekivati zanimljivo poznanstvo sa osobom koja se bavi edukacijom. Dobar odnos sa vatrenim znakovima.
ZDRAVLJE: Premor koji stalno osjećate je nešto što ne prestaje ali je to više od loše energije. Čuvajte se loših misli.

RIBE
POSAO: Prva polovina mjeseca je odlična. Morate dosta toga da uradite i bićete na pravom putu do uspjeha. Pazite na novac od 17. februara jer ste skloni naglom trošenju bez razmišljanja. Pojaviće vam se osoba koja nije dobar saradnik, ali ćete vi biti zaneseni i misliti da je to neko “pravi”. Posavjetujte se sa Ovnom, Bikom ili Jarcem, oni su dobri prijatelji i neko ko zna da pruži pravi poslovni savjet. Imate uvijek inspiraciju za bolji život. Ljudi oko vas to cijene i možete biti veoma nagrađeni za neke nove ideje koje pružate.
LJUBAV: Vama odgovaraju osobe iz vodenog i zemljanog elementa. Možda ćete sa Djevicom ući u ozbiljnu vezu ako ste sami, ako niste a sreli ste se onda je to tajna veza koja neće trajati dugo, suviše su jake emocije, da bi bila tajna. Ili ste upoznali Škorpiju koja ni za trenutak ne želi da čuje da je druga, a kamoli tajna veza… U svakom slučaju lijep period i pun dinamike za ponekad uspavane Ribe. Inostranstvo vas privlači, to je samo odmor, kraći put ako ste sa osobom u braku ili dužoj vezi.
ZDRAVLJE: Emotivna preosjetljivost može da ugrozi pojedine organe, posebno rad želuca ili žuč. Krećite se više i ne razmišljajte negativno, prenosi Naj portal.

BONUS VIDEO:

MJESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR Šta vas očekuje u poslu, ljubavi, zdravlju? appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU