Mjesečni horoskop za JUNI 2022. godine

Korak po korak bližimo se ljetu i u drugom dijelu juna zakoračićemo u njega. A na ulasku u ovaj mjesec Sunce i Mjesec su u znaku Blizanaca, Pluton je retrogradan u Jarcu, Saturn je u znaku Vodolije, a Neptun u Ribama. U znaku Ovna nalaze se Jupiter i Mars, a u znaku Bika Venera, Uran i retrogradni Merkur.

03. juna Merkur kreće direktnim hodom u znaku Bika. Očekuje nas njegovo sporo pomijeranje i kvadrat sa Saturnom iz Vodolije – sve aktuelno do 13. juna. Kvadrat ove dvije planete govori o zahtjevnom finansijskom, mentalnom i fizičkom periodu, ali isto tako i periodu u kojem ćemo pokušavati da pronađemo rješenja za probleme koji se već duže vreme gomilaju.

04. juna Saturn kreće retrogradnim hodom i pred nama je više od četiri mjeseca retrogradnosti ove planete. Vraćaće nas na probleme koje smo potisnuli, preskočili ili zaboravili u potpunosti. Ukazuje na potrebu za rješavanjem porodičnih, privatnih, poslovnih i emotivnih dilema. Međutim, isto tako, uticaj retrogradnog Saturna biće od pomoći onima koji žele da završe sve ono što je ostalo nedovršeno, kao i da se oslobode tereta koji ih opterećuju i koče u životu. U svemu novome što želimo da pokrenemo, suočavaćemo se sa naglašenijim preprekama i otežanjima.

13. juna Merkur prelazi u znak Blizanaca, znak kojim vlada i u kojem ispoljava svoje pune potencijale. Uz podršku Saturna, Jupitera i Marsa donijeće nam period sa više pokreta, aktivnosti, dešavanja, osjetićemo se opuštenije, lakše, sa više volje za životom. Period je povoljan za kratka putovanja, dogovore, planiranje ljetovanja. Puno vedrije komunikacije i živosti.

Istog dana imamo pun Mjesec u znaku Strijelca. Ovaj pun Mjesec je povoljno pozicioniran, u dobrom aspektu sa Saturnom, Jupiterom i Marsom i ukazaće na povoljnosti koje nas očekuju i bolje raspoložeje koje je prisutno.

21. juna Sunce prelazi u znak Raka i zvanično otvaramo ljetnu sezonu, a Rakovima želimo srećne rođendane.

23. juna Venera prelazi u znak Blizanaca, donoseći ljubavi na putovanju, brze kontakte, mnogo emotivnih priča i pričica – generalno rasterećenje u emotivnim odnosima. Ovo je povoljan period i za finansije, trgovinu i bavljenje dodatnim poslovnim aktivnostima. 29. juna očekuje nas mlad Mjesec u znaku Raka. Tema za naredni period su porodica i porodični odnosi, ali i emotivni život.

Kada pogledamo cjelokupnu sliku, juni možemo podijeliti na dva dijela sa potpuno različitim energijama. Prva polovina je dosta obojena težinom, sporošću i komplikovanim situacijama kojima moramo posvetiti vrijeme i pažnju, dok drugi dio mjeseca ipak donosi više lepršavosti, dešavanja, pozitive. A to nam je svima toliko potrebno, zar ne?

Budite dobro i uživajte u junu mjesecu (makar u njegovoj drugoj polovini). Srećno! PS: Kliknite na svoj znak i saznajte šta vam zvijezde predviđaju za juni 2022. godine.

Autor: minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU