DNEVNI HOROSKOP ZA 16. APRIL Bika čeka sjajan preokret, Rak samo želi da istjera svoje…

OVAN
Dnevni horoskop za 16. april vam donosi opterećenost mislima. Pretjerana analiza vam stvara još veću konfuziju, detalji vam neće pomoći da riješite nedoumicu. Prepustite se intuiciji i dopustite da vas odvede do rješenja. Razgovarajte sa partnerom, značiće vam savjeti koje ima za vas. Moguća je nesanica.

BIK
Vaš dnevni horoskop vam donosi sjajne vijesti! Danas možete da očekujete novčani dobitak i počastite se lijepom kupovinom. Povoljan je dan za pokretanje prvih koraka koji se tiču renoviranja, selidbe i bilo kakvih promjena u mjestu stanovanja. Prija vam pažnja partnera, danas ćete uživati u pozitivnoj energiji.

BLIZANCI
Zvijezde vam predviđaju nesporazum koji može da omete vaš napredak. Budite jasni, direktni i konkretni. Ključno je da probleme ne gurate pod tepih, već jasno izrazite mišljenje i pokažete stav. Dobijate podršku od ženske starije osobe. Ovo je momenat kada ćete se uvjeriti ko je na vašoj strani, a kome pada maska.

RAK
Danas ste riješeni da isterate svoje. Tjeranje inata može da bude mač sa dve oštrice, čuvajte se riječi izgovorenih u afektu. Moguć je prekid komunikacije sa osobom sa kojom se „istorija ponavlja“. Presjecite i definitivno odlučite šta želite. Oraspoložićete se krajem dana, neočekivani poziv će izvući situaciju.

LAV
Dnevni horoskop za 16. april vam donosi puno smijeha! Danas niko ne može da odoli vašem šarmu i čini se da sve postižete „na lijepe oči“. Iskoristite ovaj trenutak da završite sve što ste zapostavili, ostvarićete rezultate bez po muke. U ljubavi sve ide kako treba, pojačajte unos vitamina.

DJEVICA
Ako vaš današnji dan može da se opiše u tri reči, jasno je – rad, red, disciplina. Zasucite rukave, prionite na posao i rešite što više obaveza možete. Popunjen dan vam prija samo iz razloga što vas odvraća od ljubavnih problema. Tako je danas, ali ne može biti dovijeka. Pozovite osobu koja vam ne izbija iz glave i razgovarajte o svemu što vas muči.

VAGA
Dnevni horoskop za 16. april vam savjetuje da se klonite problematičnih odnosa. Ako se u startu uplićete sa nekim ko je zauzet, ne možete da očekujete bajku. Vrijeme je da promijenite pogled na emotivne odnose i pronađete ono što vam i drugi žele. Uveče očekujte poziv koji će vas „razdrmati“.

ŠKORPIJA
Današnji dan provedite u krugu porodice. Prija vam odmor od mejlova, mobilnih telefona i napornih projekata. Previše obaveza ste preuzeli na sebe u posljednje vrijeme i stigao vas je umor. Ne brinite, danas možete da očekujete nagradu i uvjerite se da se sve isplatilo. Osoba suprotnog pola iz bliskog okruženja želi da vas pita za viši korak. Spremni?

STRIJELAC
Smeta vam svaka sitnica, mogući su konflikti sa kolegama ili članovima porodice. Danas je dan kada ćete staviti prst na čelo i zaista shvatiti da niste u pravu. Ne očekujte od drugih da razmišljaju kao vi. Partner vam skreće pažnju na greške, uvažite kritiku i potrudite se. Čuvajte se povreda.

JARAC
Željni ste romantike, monotonija je zavladala. Organizujte avanturu, kraće putovanje ili jednostavno probajte nešto što nikada do sada niste. Ne možete da zaboravite bivšu ljubav, ali to ne znači da treba da smanjujete kriterijume. Mnogi su tu radi koristi, otvorite četvoro očiju. Provjerite vid.

VODOLIJA
Možda ste previše strogi prema sebi, jer se više vodite razumom nego srcem. Ponekad je intuicija bolji način za donošenje prave odluke. Nadređeni će to prepoznati i nagraditi vas. Poslušajte savjet starije ženske osobe, riješiće sve vaše nedoumice na ljubavnom polju. Uvedite fizičku aktivnost.

RIBE
Dnevni horoskop za 16. april vam savjetuje da ne brzate sa odlukom. Poslovne ponude stižu sa svih strana. Nije dobro da odbijate baš sve, jer vam novac treba više nego ikad. Počnite od bilo čega! Previše olako shvatate ljubav i to je prva prepreka koju morate da pređete ako želite ozbiljnu vezu.

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. APRIL Bika čeka sjajan preokret, Rak samo želi da istjera svoje… appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU