MJESEČNI HOROSKOP ZA OVNA Astro prognoze za ljubav, posao, odnose

Mart 2024. je mjesec kada se otvara takozvana knjiga sudbine“ — ulazimo u period Koridora pomračenja, koji oživljava apsolutno karmičke događaje i poznanstva. Plus je što, čak i ako ništa ne uradite, iniverzum će i dalje uvesti nova pravila i red u vaš život.

U martu Merkur ulazi u svoju retrogradnu petlju — od 15. marta planeta „prolazi“ kroz 16 stepeni Ovna, u kojima će se pojaviti nekoliko puta. Zato obratite pažnju na to koji se događaji i razgovori dešavaju ovog dana. Situacija će se ponoviti nekoliko puta, dajući vam priliku da je riješite tek do 26-27. aprila.

Retrogradna petlja Merkura je cela putanja planete, koja je poput automobila koji se vraća nekoliko puta na određeno mjesto da tamo završi stvari. Počećete da pokrećete nešto sredinom aprila, tokom pomračenja od 25. marta do 8. aprila, ova situacija će zahtevati razradu, a do maja će sve biti uspešno završeno. Budite strpljivi!

Koridor pomračenja, koji će početi 25. marta, naravno biće povezan sa odnosima, jer će se odvijati na osi znakova Vaga-Ovan, koji su odgovorni za sve vrste interakcija među ljudima. Najvažniju ulogu imaće ljubavni, poslovni i prijateljski kontakti.

Što se tiče Ovna, vaš vladar Mars će biti u znaku Vodolije do 23. marta, gde će vas fokusirati na odnose sa prijateljima i sa grupama ljudi. Verovatno ćete biti društveno aktivniji. U ljubavnim stvarima, vi i vaš partner ćete biti fokusirani na razgovore o budućnosti; to kako gledate na planove za vaš budući život igraće ključnu ulogu tokom pomračenja.

Na mlad mjesec 10. marta u Ribama započećete novi ciklus vezan za tajnvitost u pitanjima dokumenata. Verovatno ćete morati da potpišete novi papir, koji je povezan sa određenim obavezama prema rođacima.

Već 25. marta je pomračenje Mjeseca u Vagi, čime se zatvara određena tema koja je trajala od 14. oktobra i bila je vezana za vaše partnerske poslove. Prije svega, pomračenje će uticati na vašu bračnu ili ljubavnu sferu; možete odlučiti da napustite zajednicu ili da se predomislite oko važne odluke. Na primjer, možda imate tajnog romantičnog partnera ili počnete da komunicirate sa nekim ko živi daleko od vas.

Za vjenčane i srećne Ovnove, 25. mart može donijeti odluku da otpuste ili potpuno preispitaju poslovnog partnera. Možda će se otkriti neka tajna vezana za vašeg poslodavca.

Poslije pomračenja odjednom ćete poželjeti da se povučete u sebe – do 26. marta Mars u Ribama će vas uroniti u energiju znaka Riba, koji je odgovoran za misticizam, vjeru, nesvjesno i lične tajne. To je slučaj kada morate pronaći odgovore na pitanja koja niste sebi dozvolili da postavite. Ali, ne postoji drugi način, da biste krenuli napred morate sve što se dešava u vašem životu nazvati pravim imenom.

BONUS VIDEO:

MJESEČNI HOROSKOP ZA OVNA Astro prognoze za ljubav, posao, odnose appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU