MNOGO SE PRENEMAŽE: Vesna prozvala Milicu, no ovakvu reakciju kolegice nije očekivala

Pjevačica Vesna Đogani izjavila je da je Milica Pavlović najviše iritira na estradi, a sada je ponovo kod Ognjena Amidžića ponovila da mijenja kanal čim se na ekranu pojavi Pavlovićeva. Milica nije ostala imuna i odgovorila joj je na svoj način.

Naime, Vesna je dobila pitanje da navede kolegicu zbog koje mijenja kanal kad je ugleda na televizoru, a sve je šokirao odgovor da je to Milica Pavlović.

-Ima ih par i neću da krijem. Umije da mi bude teška Milica Pavlović kad je vidim, mnogo mi se prenemaže, ja, ja, pa ja. Ima možda nekih političara, ne znam imena, ali znam lik. To je to – odgovorila je Vesna, međutim, Milica je odmah odreagovala, pa se odmah oglasila u komentarima.

mnogo se prenemaže: vesna prozvala milicu, no ovakvu reakciju kolegice nije očekivala

Ona je označila Vesnu Đogani i ostavila joj emotikon poljupca, a mnogi su bili oduševljeni ovim Milicinim potezom: “Bravo carice, tako se to radi”, “ljubomorne duše”, “ti si kraljica i tu nema dalje”..

The post MNOGO SE PRENEMAŽE: Vesna prozvala Milicu, no ovakvu reakciju kolegice nije očekivala appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU