“Moj otac je bio Srbin, majka je muslimanka” Đuro ponosan na ljubav svojih roditelja

Branko Đurić Đuro je u jednom od ranijih intervjua istaknuo kako je ponosan na činjenicu da je dijete miješanog braka.

“Ja sam inače iz miješanog braka. Moj otac je bio Srbin, majka je muslimanka. Danas sam strašno ponosan na tu njihovu ljubav i na to svoje, kako bih rekao, pravo s kojim mogu da budem svačiji i ničiji”, započeo je.

@bih.srb.hr.cg Đuro objasnio neke stvari. #bihsrbhrcg #bosna #hrvatska #srbija #crnagora #belgrade #beograd #zagreb #sarajevo #podgorica #bosnia #croatia #serbia #balkan #hrvati #srbi #bosnjaci #crnogorci #djuro ♬ original sound – BiH SRB HR CG

Dodao je da se stvarno super osjeća od Makedonije do Slovenije.

“Gdje god dođem, tu je još uvijek moja zemlja. To su moji ljudi, to su moji drugovi i ne dijelim ljude i nikad ih nisam dijelio ni na koji način, pogotovo ne na najgluplji mogući, a to je po nekoj nacionalnosti”, kazao je.

Đuro je imao samo jednu godinu kada mu je otac preminuo od karcinoma.

“Moj otac je imao samo 21 godinu kada je umro od karcinoma. Sanjao je o tome da bude glumac. Pisao je pjesme. Bio je dobar tip. Obožavao je Lorcu. Žao mi je da su početkom rata u Sarajevu izgorjele njegove pjesme zajedno s mojim stanom. Knjige, slike. Ja nemam slike iz djetinjstva i zato sam radostan da postoji Facebook, gdje mi moja raja iz djetinjstva pošalje pokoju fotografiju iz tog razdoblja”, kazao je.

The post “Moj otac je bio Srbin, majka je muslimanka” Đuro ponosan na ljubav svojih roditelja appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU