Molson Coors BH u instant win igri ,,NAMA ČEPOVI-VAMA DRESOVI,,  podjelio dresove za tri sportska kolektiva u SBK


Molson Coors BH u instant win igri ,,NAMA ČEPOVI-VAMA DRESOVI,,  podjelio dresove za tri sportska kolektiva u SBK.

U periodu od 01.10.2023. do 31.12.2023. Molson Coors BH je organizirao u lokalnoj zajednici skupljanje čepova a u zamjenu su predstavnici klubova preuzeli komplete dresova.

Dana 08.01.2024. predstavnicima klubova i ekipa urućeni su kompleti dresova za klubove NK ŠANTIĆI,NK NOVA BILA i MNT PAKLAREVO (HAK).

Dresove su urućili voditelj prodaje FBiH Sandro Vuković i regionalni voditelj prodaje Tibor Kovačević.

Molson Coors BH je društveno odgovorna kompanija koja podržava rad lokalne zajednice u svim aspektima.

Godinama se prodržavaju mnogobrojne eko akcije,eventi i druge manifestacije a u predhodnom periodu kroz razmjenu čepova i lokalne sportske kolektive.

molson coors bh u instant win igri ,,nama čepovi-vama dresovi,,  podjelio dresove za tri sportska kolektiva u sbk molson coors bh u instant win igri ,,nama čepovi-vama dresovi,,  podjelio dresove za tri sportska kolektiva u sbk molson coors bh u instant win igri ,,nama čepovi-vama dresovi,,  podjelio dresove za tri sportska kolektiva u sbk molson coors bh u instant win igri ,,nama čepovi-vama dresovi,,  podjelio dresove za tri sportska kolektiva u sbk molson coors bh u instant win igri ,,nama čepovi-vama dresovi,,  podjelio dresove za tri sportska kolektiva u sbk

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU