MORE SUZA U ŠIMANOVCIMA I VETERNIKU: Dejan Dragojević se plaši da će biti stranac u vlastitom domu

Dejan Dragojević je isplakao rIJeku suza tokom emisije “Uspomene”.

Nakon što su prikazani detalji njegovog života, on se slomio zbog porodice. Dejan je priznao da se boji susreta i da će se osećati kao stranac u sopstvenoj kući kada se bude vratio kod Dragojevića.

Ne znam kako ću da pričam sa njima.Ne znam šta da kažem nakon pet godina.Ne mogu nikako da sredim misli.Vlada konfuzija u glavi,uzalud se trudim.Ja sam toliko toga propsutio,ostale su velike rupe- govorio je Dejan u suzama.

Emisiju pomno je pratila i Biljana Dragojević, njegova majka koja se oglasila.

Mnogo sam se isplakala gledajući Dejana kada je komentarisao uspomene. Znam da mu je teško kao i nama svima, jer je otišao iz mirnog, lepog i lijagodnog života i zatvorio vrata za sobom. Ta vrata su bila zatvorena, ne sa naše, nego sa njegove strane, kako i on sam kaže. Dejan nema nijedan razlog da da se plaši da se vrati u kuću u koju se rodio i odrastao, tačnije žieio do svog ulaska u rijaliti sa 20 godina. Mi svi jedva čekamo da on dođe, ja pogotovo kao njegova mama, koja mu je bila i drug i roditelj – ističe Biljana.

Vjerujem da ima neki strah i da mu je teško da zamisli povratak kući, ali ovo je njegov dom, gdje je odrastao kao jedno veselo i bezbrižno dijete sa puno ljubavi. Mi smo porodica koja je uvijek bila vesela i gostoprimljiva, tako da će ga brzo napustiti taj osjećaj kao da je stranac u rođenoj kući. Svi jedva čekamo da dođe i svi imamo neku pozitivnu tremu, željni smo ga, kao i on nas. Ostavićemo sve što je bilo loše iza nas i nastavljamo pozitivno kao nekada – zaključuje Biljana.

(Express/Pink)

The post MORE SUZA U ŠIMANOVCIMA I VETERNIKU: Dejan Dragojević se plaši da će biti stranac u vlastitom domu appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU