MOSTAR Divljali po klubu pa ih zaštitari istukli

MOSTAR, (FENA) – Zaštitari mostarskog noćnog kluba u nedjelju ujutro istukli su tri osobe, nakon što su ih izbacili iz njega zbog penjanja po stolicama, a jedna od tih osoba završila je i na CUM-u.

“U noći 16./17. prosinca u 02,50 sati dežurni liječnik Hitne pomoći Mostar je obavijestio policiju da su se za pomoć obratile osobe s ozljedama nastale od fizičkog napada”, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

U policijskom izvješću stoji da se radi o državljanima Republike Hrvatske; D.J.(1997) iz Splita, S.Đ.(1988) iz Splita i A.S.(1992) iz Dubrovnika”, te da je zbog zadobivenih ozljeda D.I. prevezen na CUM Mostar.

Policijski djelatnici su utvrdili da su navedene osobe bile u noćnom klubu “Cube” te da su se penjali po stolicama u unutrašnjosti objekta zbog čega su ih zaštitari, njih šest – sedam, izbacili van iz objekta gdje su osobu D.I. udarali dok je ležao na zemlji, a jedan od zaštitara je navodno imao kapu fantomku na glavi i u ruci palicu kojom ga je više puta udario.

Istoga dana u 18,30 sati u PU Mostar obratio se H.A. (1968) i prijavio da su mu brata A.A. napale tri NN osobe nožem i da ga je odveo u bolnicu RMC “Safet Mujić”.

“Policijska patrola obavila je razgovor s ozlijeđenom osobom A.A. (1983) koji je izjavio da se kretao kroz naselje Tekija kada su ga napale tri NN osobe pri čemu je dobio ogrebotine po licu i ubodnu ranu u predjelu stomaka – navodi se u priopćenju.

Slijedi daljnji rad na rasvjetljavanju ovih događaja.dnevni.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU