„Možda sam plakala i previše“ Prija progovorila o Areni, otkrila kako je sve doživo njen sin

Muzička zvijezda Aleksandra Prijović, nakon nevjerovatnog uspjeha i spektakla za pamćenje koji je čak tri dana zaredom priredila publici u beogradskoj Areni, sada je konačno za medije otkrila utiske sa svog muzičkog spektakla.

– Ja sam sve ove godine radila da ostvarim neke stvari i sad sve ide u tom smjeru. Ja mislim da velike stvari ne mogu da se dese preko noći, ovo je pravi pokazatelj. Ja se godinama trudim da snimim prave pjesme. Ja sam vjerovala da ćemo napuniti jednu Arenu, a sve ostalo mi je bilo nevjerovatno. Mislim da sam sve radila kako treba, ulagala u karijeru i snimila dobre pjesme. Vrijeme je pokazalo da ljudi to vide – rekla je Aleksandra i dodala:

– Kad ideš korak po korak i ideš ka nekom cilju u koji vjeruješ, svaki korak je nešto normalno i smatram da je ovo bio korak koji je trebalo da se desi. Ja ovo sama sve ne bih mogla da uspijem, tako da se zahvaljujem svim mojim saradnicma i prijateljima i publici koja je bila na mojim koncertima i onima koji će doći na koncerte koji slijede. Ja svakom želim da doživi ovo. Muzika je meni nešto što najviše volim, muzika je nešto što može neke nevjerovatne emocije da probudi u čovjeku. Kad sam shvatila da su tu svi u nevjerovatnom broju meni je to bilo fascinantno. Nisam mogla da sakrijem svoje emocije, možda sam i previše plakala, ali ja sam mogla da preplačem sva tri koncerta i neka sam plakala… – poručila je pjevačica i dodala:

– Ja sam prvo bila toliko umorna jer sam dala sebe koliko sam mogla i kad sam se probudila i shvatila koliko sam poruka dobila, trebalo mi da je da razmislim malo. Ja i dalje imam osjećaj kao da sam sve to sanjala. Kad sam se poslije svega probudila i došla sebi pozvala sam svoje saradnike i porodicu, odlučila sam da svima pošaljem poruku i zahvalim se, mnogo je bitno kad oko sebe imaš ljude koji rade srcem. Ja sam sve vrijeme dok sam slala poruke plakala i moja porodica je plakala je sa mnom, plačem ja, plaču oni i tako ukrug. Mislim da svako ko je emotivan, ja sam možda malo više nego što treba, ali mislim da emocije ne treba sakrivati. Meni je najveći utisak s koncerata ta eksplozija emocija. Od prve do posljednje pjesme su svi sa mnom pjevali uglas. Ja sam i na koncertu rekla da kad sam najavljivala pjesmu “Sve po starom“ moji baka i deka su bili tu, njima sam tu pjesmu posvetila i kad sam vidjela njih koji su živjeli za to da dožive taj moj uspjeh, počela sam da plačem. Ne znam kako sam uspjela da otpjevam. Pjesma “Devet života“ isto, kad je pjevam dešava se u meni nešto što ja ne mogu da iskontrolišem. Želim da svaka publika doživi ono što je bilo u Beogradu. Bavimo se trenutno time da svaka publika bude ispoštovana, da bude emotivno i da bude veselo – otkriva Aleksandra i dodaje:

– Puno spavam i odmaram, trenutno sam na sastanku i pripreme za predstojeće koncerte su u toku. Aleksandar je imao predstavu šta se dešavalo. Bio je u svakom trenutku svijestan šta se dešava. Malo se uplašio na prvom koncertu od vatre i dimova. On zna da koristi Youtub i prati sve, tačno zna kad sam šta rekla. Ovo jeste veliki uspjeh, znam kako sam radila korak po korak, meni je sve to bilo normalno i bilo je više od mojih očekivanja, radila sam mnogo da bih bila tu gdje jesam. Kad se sklope sve kockice i kad onaj odozgo kaže, ja vjerujem u to, volim svoju publiku i trudim se da publika bude zadovoljna. Mislim da to je publika prepoznala – poručila je muzička zvijezda.

The post „Možda sam plakala i previše“ Prija progovorila o Areni, otkrila kako je sve doživo njen sin appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU