Mozzart daje najveće kvote na svijetu / Bazel 1,50, Rapid Beč 1,57, Elfsborg 1,35!

Nigdje nećete moći da nađete veće.

Nastavljaju se uzbuđenja u kvalifikacijama za Ligu Evrope i Ligu Konferencije, a bukmejkeri Mozzarta ne miruju. Za danas su spremili tri kvote, odnosno dvojku na Bazel i jedinice na Rapid Beč i Elfsborg, koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

Provjerite, stvarno je tako.

UJPEŠT – BAZEL (ČETVRTAK, 21.00), DVOJKA 1,50

Puleni trenera Patrika Ramena smatraju se favoritima ovog susreta, ali daleko od toga da ih čeka lagan zadatak. Ujpešt je u prethodnoj fazi eliminisao lihtenštajnski Vaduz, ali je simptomatično da je na oba okršaja primio po jedan gol. Bazel, takođe, nije dobio najjačeg protivnika, albanski Partizani, kojeg je zbirno isprašio sa 5:0.

RAPID BEČ – ANORTOZIS (ČETVRTAK, 20.30), KEC 1,57

Na stadionu Alijanc u Beču Rapid i Anortozis se sastaju u sklopu kvalifikacija za Ligu Evrope. Austrijsko fudbalsko prvenstvo je već počelo, a u prvom kolu Rapid je remizirao sa LASK-om 1:1, koji je dobro poznat iz nastupa u evrokupovima. Sa druge strane, za Kiprane će ovo da bude prvi zvanični susret u sezoni. Još 2008. godine ovi klubovi su se međusobno sastali u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kada su oba meča bila efikasna, 3:0 i 3:1.

ELFSBORG – VELEŽ (ČETVRTAK, 18.45), KEC 1,35

Čelnici UEFA mnogo očekuju od prvog izdanja Lige Konferencije. Sam turnir će biti odlična prilika za mnoge evropske klubove da se testiraju na međunarodnoj sceni, pa tako i za Velež. Mostarski sastav je započeo svoj put od prvog kola kvalifikacija, kada je eliminisao Kolrejn, da bi potom napravio senzaciju izbacivanjem AEK-a. U tom obračunu sve je riješeno izvođenjem penala, a u trećem kolu na putu Rođenih stoji Elfsborg. Švedski sastav je svoj put u kvalifikacijama započeo iz drugog kola, gdje je bez preteranog stresa savladao moldavski Milsami, postigavši devet golova u dva meča.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU