Mustafa tužio Eminu što sinove ostavlja s dadiljama dok putuje i vrijeme posvećuje kozmetici

mustafa tužio eminu što sinove ostavlja s dadiljama dok putuje i vrijeme posvećuje kozmetici


Pjevačica Emina Jahović je nedavno tužila bivšeg supruga, pjevača Mustafu Sandala, jer nije platio alimentaciju za sinove 26 mjeseci, nakon čega je on navodno uzvratio tužbom za starateljstvo nad Jamanom i Javuzom jer je “nemarna majka”, tvrdi Informer.

Turski pjevač navodno u tužbi navodi da je njegova bivša žena više vremena posvetila kozmetičkoj liniji nego sinovima, kao da o mališanima umjesto majke brinu dadilje.

– Mustafa je poludio kada mu je stigla Eminina tužba za neisplaćene alimentacije. On je poslije razvoda novčano pomagao Emini i djeci, ali je prestao kada je shvatio da ona zarađuje više od njega! Emina mu od tad nije tražila ni euro, ali je nedavno presjekla, tužila ga i o tome govorila za medije rekao je neimenovani izvor za pomenuti list i dodao da bivši supružnici razgovaraju samo preko advokata.

– Mustafa ne želi nikakav kontakt sa Eminom, pa je rekao advokatu da hoće i on nju da tuži. Sandal je u tužbi naveo da je Emina nemarna majka, jer sinove ostavlja s dadiljama, dok ona putuje i sve vrijeme posvećuje kozmetičkoj liniji. Zato hoće da joj uzme starateljstvo – dodao je izvor.

Pjevačica nije željela da potvrdi ni demantuje ove navode, ali je na temu njihove relacije i neisplaćenih alimentacija izjavila da je “tužno što poslije toliko godina imaju takav problem”.

– Zakon u Turskoj ozbiljno štiti ženu, zato je dobro što se sve dešava ovdje u Turskoj, a ne u Srbiji. Valjda ćemo se na kraju dogovoriti – rekla je Emina.

– Osim alimentacije, Mustafa nije platio ni troškove ljetovanja, rentiranje vozila i platu za vozača, što su takođe njegove obaveze, zaključene dogovorom koji su imali kada su rješavali pitanje alimentacije i troškova – rekao je nedavno izvor za Telegraf JETSET.

– Tu je i zdravstveno osiguranje djece, koje Mustafa, kako Emina kaže, takođe ne reguliše – dodao je naš sagovornik.

Kako kaže naš izvor, Mustafa je trebalo da plaća i 15.000 turskih lira (oko 1.700 eura) Emini, za njene troškove, te 10.000 za sinova (1.130 eura).

– Mustafa više od dvije godine ne plaća alimentaciju za naše sinove Jamana i Javuza. Sve obaveze prešle su na meneTrebalo je da kupi kuću u Beogradu, ali to nije uradio. Takođe smo imali dogovor da pokrije zdravstveno osiguranje djece. Dan kada sam se najgore osjećala je bio kada sam odvela djecu kod ljekara i saznala da im zdravstveno osiguranje nije uplaćeno – rekla je pjevačica nedavno za “Stori”.

(Telegraf)Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU