Na rasporedu Afrički kup nacija i Championship

Pročitajte kratku analizu najzanimljivih mečeva koji su na rasporedu danas, a za najbolje kvote posjetite mozzartbet.ba.

SENEGAL – ZELENORTSKA OSTRVA, 17.00, (Fudbal, Kup afričkih nacija), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

S obzirom na igru Senegala koji u Grupi B nije primio gol, a dao samo jedan, Zelenortska ostva će teško probiti njihovu odbranu. Inače, trećeplasirani tim Grupe A, pobedio je jedino Etiopiju, a pošto se dobro sećamo prijateljske pobede Senegala na poslednjem meču para u junu, da se naslutiti da bi i sada mogli gledati sličan meč.


MAROKO – MALAVI, 20.00, (Fudbal, Kup afričkih nacija), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Šanse Malavija protiv Maroka su minimalne, s obzirom na razlike u igri dva tima. Naime, videli sm koliko je Maroko psihološki jak kada je posle 2:0 na konto Gabona, uz primljen autogol, uspeo da se za samo dva munuta konsoliduje i izbori remi. Protiv Malavija bi trebali lakše da igraju.

GENT – OSTENDE, 21.00 (Fudbal, Belgija 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Nezadovoljni su navijači Genta učinkom od tri vezana remija. Oni traže pobedu, a Ostende je možda i idealan, budući da na poslednjih pet utakmica ima tek jednu pobedu nad Beršotom. Inače, Ostende je u avgustu dobio poslednji meč para s minimalnim rezultatom. Pokušaće Gent za to da im se osveti.

NOTINGEM – BARNSLI, 20.45, (Fudbal, Engleska 2), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Šumari posle uzastopnih poraza od Midlsbroa i Hadersfilda dolaze do daha. Savladali su Milvol i Derbi, pa fenjeraški Barnsli dočekuju s pobedničkim ambicijama. Protiv tima koji barata s gol razlikom od 17:38, sigurno će biti neumoljivi. Inače, Notingem je poslednji meč para dobio sa 1:3 u septembru. Taj rezultat prekinuo je 0-2 tradiciju na mečevima para.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU