Na Vocap stiže nova funkcija: Korisnicima olakšano korištenje ove popularne aplikacije

Fokus je ovog puta na boljim metodama verifikacije. Najnovija beta verzija Vocapa za iOS dodaje podršku za prijavljivanje na nalog putem e-pošte.

Novo Vocap Beta ažuriranje za iOS je nedavno stiglo u beta program, kako je primjetio WABetaInfo. Nakon slične verzije za Android, novo beta ažuriranje konačno dodaje mogućnost povezivanja naloga e-pošte sa vašim Vocap profilom.

Ova funkcija, koja je već standardna u mnogim aplikacijama, je nedostajala na Vocapu, ali konačno dolazi na Android i iOS verzije aplikacije.

Stranica sa imejl adresom je prilično jednostavna, a omogućava da lako dodate svoju adresu. Kada završite, moraćete da verifikujete svoju imejl objavu. Potrebno je napomenuti da ovo ne zamjenjuje brojeve telefona, jer će vam i dalje biti potrebni da biste pristupili svom nalogu.

Korisnici mogu da izaberu da ne koriste ovu funkciju ukoliko je ne žele, ali bi ovo moglo da bude od koristi onima koji žele da imaju više opcija za primanje 6-cifrenog verifikacionog koda kada je to potrebno, prenosi B92.

BONUS VIDEO:

Na Vocap stiže nova funkcija: Korisnicima olakšano korištenje ove popularne aplikacije appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU