Načelnik Jajca Edin Hozan uputio čestitku novom predsjedniku SDA Jajce Nisvetu Hrnjiću


Načelnik Jajca gdin Edin Hozan uputio je čestitku novoizabranom predsjedniku OO SDA Jajce gdinu Nisvetu Hrnjiću.

Čestitku prenosimo u cjelosti:

Poštovani sugrađani,

 

želim vas obavijestiti da je 25.1.2024. godine, u velikoj sali Općine Jajce održana skupština Općinske organizacije SDA Jajce, gdje je izabrano novo rukovodstvo. Koristim priliku da čestitam svim novoizabranim članovima i izrazim želje za sretnim i uspješnim radom u budućnosti. Posebne čestitke upućujem dr. Hrnjiću Nisvetu koji je dobio apsolutnu podršku i mjesnih ogranaka i delegata Skupštine i postao novi predsjednik Općinske organizacije SDA Jajce.

 

Takođe, želim se zahvaliti svima koji su podržavali moj rad tokom četrnaest godina obnašanja funkcije predsjednika. Bila mi je čast biti prvi među jednakima, boriti se za dobrobit svih građana našeg lijepog grada te suprotstavljati se narušenoj jednakopravnosti. Nastavit ću s istim entuzijazmom i predanim radom kao potpredsjednik, te sam zahvalan svima koji su mi ukazali povjerenje.

 

U proteklom periodu trudio sam se da moj rad bude prepoznat, s fokusom na dobre namjere. Nadam se da sam u tome uspio. Dalje ću nastaviti svoje djelovanje i raditi na ostvarenju ciljeva u novoj funkciji potpredsjednika. Pred nama su izazovna vremena koja zahtijevaju poseban oprez i jedinstvo.

 

Vjerujem da ćemo zajedničkim snagama znati prevladati sve izazove koji budu pred nama i nastaviti raditi u interesu naše zajednice.

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU