Nađa iz Sarajeva izula žiri iz cipela svojim vokalom

Svašta se dešava u „Zvezdama Granda“, pa vas neće mnogo iznenaditi što je Marija Šerifović rasplakala takmičarku.

Duel između Nađe Mujezinović (24) iz Sarajeva i već poznatog lica, Antonije Čerkez koja je branila boje tima Dragana Stojkovića Bosanca izazvao je lavinu komentara.

foto: printscreen

Još tokom Nađinog prvog predstavljanja na Grandovoj sceni jasno je bilo da je žiri očaran njenim glasom, a ravnodušan nije bio ni Saša Popović.

– Ako se sjećam Nađa ti si u Sarajevu bila na audiciji pred sam kraj, igrala si. Pa ja sam očekivao ono ludilo kao što je tamo bilo, igranje i sve to – otkrio je Sale, a potom dao znak žiriju da glasaju.

Ovoga puta glasovi su išli u korist Nađe koju su podržali Marija Šerifović, Ceca, Mili i Snežana Đurišić.

Saša Popović iskoristio je svoju mogućnost da izjednači glasove jer kako i sam priznaje, to mu je najinteresantnije te je dalji tok učinio još zanimljivijim.

– Ovdje je tanka linija, ovo su dvije stvarno izvanredne kandidatkinje. Tako da Bosanac neka odluči, ali moram da kažem da me je Nađa stvarno iznenadila – priznao je direktor nakon čega su članovi žirija dali svoj sud.

– Da je moglo ja bih glasala i za Nađu pošto je večeras bila stvarno osvježenje. Preteške pjesme si izabrala i dala sebi zadatak koji si ispunila. Za Antoniju sam glasala jer mislim da si atraktivniji kandidat – rekla je Ana Bekuta.

Za razliku od Bekute, Snežana je svoj glas dala Nađi za koju tvrdi da je u potpunosti fascinirala.

– Ja volim tu pozitivnu drskost, kada je pjevač pokaže u intepretaciji i ponašanju, ali jeste Antonija malo komercijalnija i bliža Bosancu kao pjevač – zaključila je pjevačica.

Na Nađino pjevanje nije ostao imun ni Đorđe David koji nije krio da bi mladu Sarajku želio u svom timu.

– Ti si neistraženi svemir, ali ima nekih stvari koje su mi u tvojoj interpretaciji ostale nedoumica. Tako da ako te Bosanac ne bude tražio nadam se da ćeš doći kod mene, kao što nećeš – priznao je roker.

Ništa manje impresija nije izazvala i kod Viki Miljković.

– Nađu bih jarko i žarko željela u svom timu. Što se Antonije tiče bila si bolja, znam te iz prethodnog serijala i smatarm da ste ti i Bosanac odličan tandem – poručila je Violeta.

Iako svi znaju da je Mariju Šerifović veoma teško impresionirati, dvadesetčetvorogodišnjoj Nađi je to pošlo za rukom i to već tokom prvog predstavljanja na sceni „Zvezda Granda“.

– Nađa, strava si, sjajna si, jako zanimljiva i interesantna. Bila komercijalna ili ne pjevaš strava. Ako ima pravde na ovom svijetu tebi je jedino mjesto kod mene u timu – rekla je Marija što je Nađu potpuno ganulo.

Sa suzama radosnicama odmah je povikala „da“ nadajući se da će ove sezone braniti boje tima Marije Šerifović.

I ostatak čuvene osmorke nije ostao ravnodušan na Nađu uprkos tome što su riječi hvale imali i za Antoniju.

– Šta god oni pričali ja mislim da ti je ipak mjesto kod mene – našalio se Mili.

– Sumanuto je da ovakva djevojka kroči u baraž. To nek je na čast, kome god. Nađa strava si!- dobacila je Mara.

Na samom kraju riječ je dobio Dragan Stojković Bosanac koji je odlučio da zadrži Antoniju u svom timu.

– Ako sama bude birala pjesme po sebi i sama radila kao prošle godine onda ću u sljedećem krugu da izaberem drugu curu – poručio je Boske koji je riječi hvale imao za obje takmičarke.

– Da ja biram ja bih Nađi dala svoje mjesto ali da imam Bosanca za mentora – rekla je Čerkezova na samom kraju.

(express/grand)

The post Nađa iz Sarajeva izula žiri iz cipela svojim vokalom appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU