Nađa iz Sarajeva pokidala u „Zvezdama Granda“, pa “popila” kritike od Marije

Dvije mlade i talentovane djevojke Milica Gajić iz Obrenovca i Nađa Mujezinović iz Sarajeva borile su se u narednom duelu za povratak u takmičenje „Zvezde Granda“.

Za baražnu emisiju Milica je odabrala pjesme „Suknja“ i „Mrgude“, dok je Nađa pjevala numere „Moja posljednja i prva ljubavi“ i „Danas sam luda“. Obje su se potrudile da osim dobrog pjevanja, prirede i šou na sceni, a žiri je na kraju dao konačan sud i odlučio ko od njih dvije nastavlja takmičenje.

Jednoglasnom odlukom žirija sa maksimalnim brojem glasova u ovom duelu je pobjedu odnijela Nađa koja nastavlja takmičenje, dok će Milica pjevati ponovo u baražu.

nađa iz sarajeva pokidala u „zvezdama granda“, pa “popila” kritike od marije

-Kandidat broj dva, orginalna farba, orginalan doživljaj, nešto što se ovdje traži, bila si bolja. Imaš i ti Milice segmente na kojima treba da se radi, ali broj dva je bila prezentnija i više je pokazala – rekao je Mili.

Iako je dala Nađi glas, Marija je u svom izlaganju takmičarki uputila žestoku kritiku i poručila da pod hitno mora da dobije mentora.

-Broj dva dobra, prva pjesma bolja, druga pjesma nema pojma. Drago mi je što ćeš dobiti mentora, hitno ti treba mentor, ti si jedno divlje biće inače sve ode -zaključla je Marija.

The post Nađa iz Sarajeva pokidala u „Zvezdama Granda“, pa “popila” kritike od Marije appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU