NAĐITE IM ŽICU Ovan očekuje inicijativu, Bikovi striptiz…

Ukoliko želite da doznate koje su seksualne fantazije vašeg partnera, a niste jedna od onih dama koje će to pitanje tek tako prevaliti preko usana, najbolje je da savijet potražite u horoskopu.

OVNOVA tajna seksualna želja je veoma jednostavna: da preduzmete inicijativu. Nije bitno da li ćete započeti ljubavnu igru u neočekivano doba dana ili na nekom novom mjestu u kući – važno je samo da ga iznenadite.

BIKOVI vole da su im partnerke zadovoljne i da im prija to što oni rade. Ali potajno žele da se malo opuste i da ne razmišljaju o tome da moraju da vam se „oduže“. Recite mu da sjedne i da se opusti, a vi mu izvedite striptiz.

Kod muškarca u znaku BLIZANACA mozak je najveći seksualni organ. Probudite mu želju tokom dana, tako što ćete mu slati dvosmislene poruke.

RAK ne želi da vi saznate koje su njegove najdublje seksualne želje. On voli da drži situaciju pod kontrolom, da „izigrava čvrstinu“ dok ga vi molite za seks.

Ako ste dovoljno hrabri da se snimate dok vodite ljubav, imaćete LAVA u šaci. Ukoliko vam je to neprijatno, bar pristanite na veliko ogledalo na plafonu ili na zidu pored kreveta.

Muškarci DJEVICE su prilagodljivi i vole promene. Zato, ako uvedete treću osobu, makar u mašti, ispunićete njegovu tajnu seksualnu želju.

VAGA potajno želi da ispuni svaku vašu tajnu želju! Ako može da „učini nešto za vas“, imaće više samopouzdanja i prionuće na posao iz sveg srca.

Ne potcenjujte snažnu moć seksa „pomirenja“ sa jednom ŠKORPIJOM. Ako dođe nervozan s posla ili ako se posvađate, on ne želi ga ostavite na miru, već da sve to prevaziđe kroz žestoki seks.

Vođenje ljubavi na novim egzotičnim mjestima, omiljena je STRELČEVA seksualna fantazija, jer je on veliki avanturista. To može značiti i negdje na javnom mjestu, posebno kod mlađih Strelaca.

JARCU često smeta brzina kojom se živi. Najviše će mu prijati da uzmete slobodan dan, da se posvetite samo njemu i da taj dan provedete u postelji – ljubavnici sakriveni od ostatka svijeta.

Uprkos svojim željama, muškarac VODOLIJA ne voli da skreće sa poznate staze. Kupite mu knjigu o svim mjestima na kojima je moguće voditi ljubav, ali je čitajte zajedno, uz šapat.

Kad vidi seksi scenu na filmu, muškarac RIBA je dugo iznova vrti u mislima. Obucite se kao njegova omiljena glumica ili ga citatom podsjetite na taj film, i njegova mašta počeće da radi svašta!

BONUS VIDEO:

NAĐITE IM ŽICU Ovan očekuje inicijativu, Bikovi striptiz… appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU