Najavljena tužba protiv studija CD Projekt Red zbog brojnih grešaka u Cyberpunk 2077 igri

Tvrtka pod nazivom Rosen Law objavila je da je pokrenula kolektivnu tužbu protiv CD Projekt Reda. U tužbi se navodi da je uprava studija zavarala investitore o stanju igre prije njenog izlaska te da nije upozorila da je Cyberpunk 2077 praktički “neigriv” na PS4 i Xbox One konzolama, piše Engadget.

Iz ureda tvrtke Rosen Law navode da se svi vlasnici CD Projekt dionica mogu priključiti tužbi putem online formulara, a ovo je tek prva od brojnih tužbi s kojima bi se studio mogao suočiti zbog problema sa Cyberpunk 2077.

Prošlog tjedna moglo se čuti da dioničari iz matične Poljske također razmišljaju o tužbi zbog toga što je Sony igru povukao iz PlayStation trgovine. Prva tužba uslijedila je nakon što je CD Projekt Red objavio da je prodano oko 13 milijuna primjeraka igre, pa je za pretpostaviti da investitori žele izvući novac prije nego stignu obećane nadogradnje i ispravke za ovu dugo očekivanu igru.

geek.hr/clanak/najavljena-tuzba-protiv-studija-cd-projekt-red-zbog-brojnih-gresaka-u-cyberpunk-2077-igri/”>Izvorni članak

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU