Najgori dani u karijeri zvijezde Serie A: “Ne možete zamisliti kroz što prolazim, možda više nikada neću igrati nogomet”

Svojedobno velika nada Barcelone Gerard Deulofeu (29) proživljava najgore dane svoje nogometne karijere.

Trenutačni igrač Udinesea krenuo je u Italiju 2020. u potrazi za uspjehom u Serie A. Međutim, 22. siječnja 2023. doživio je najtežu ozljedu u karijeri protiv Sampdorije

Prošlog ljeta Deulofeu je obnovio ugovor s aktualnom momčadi do ljeta 2026. godine, no situacija u kojoj se nalazi mogla bi mu poremetiti planove za budućnost.

“Ne mogu puno pričati, jer imamo dogovor s klubom, ali kažem vam da je to prava muka, ne možete zamisliti što mi se događa”, rekao je Delofeu.

“Mjesecima sam znao da bi se moglo dogoditi da više nikada neću igrati nogomet i to moram prihvatiti. Unatoč tome, pokušavam doći tamo,” dodao je Španjolac.

Deulofeu je karijeru započeo u Barceloni prije nego što je otišao na posudbe u Everton i Sevillu. U karijeri je igrao i za Milan i Watford prije dolaska u Udinese.

Za Udinese je upisao 68 nastupa u kojima je zabio 18 golova i upisao 14 asistencija. Sada je zbog ozljede veliko pitanje hoće li ikada više igrati nogomet.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU