Najveći ljubavnici se rađaju u ovim horoskopskim znacima

Strijelac

Još jedan vatreni znak koji ne može zamisliti život bez se*sa. Strijelci ne vide preljubu kao nemoralan čin, već kao sport kojim jednostavno moraju s vremena na vrijeme da se bave.

Pripadnici ovog znaka obično vode računa o svom fizičkom izgledu, a poznati su po svom šarmu kome malo ko može da odoli.

Vaga

Zbog svoje neodlučnosti i prevelike želje da ostave dobar utisak, Vage će se vrlo lako upustiti u flert, koji se često može pretvoriti u nešto drugo.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su veoma strastveni, ali istovremeno maštaju o filmskoj ljubavi koja će im prijati u svemu. Upravo zbog toga lako nasijedaju na komplimente, što može biti veoma opasno.

Ovan

Vatreni znak poznat po svom „kratkom fitilju“ i jakom temperamentu. Međutim, ne samo zbog toga. Ovnovi su poznati kao veoma strastveni ljubavnici kojima je se*sualna energija veoma važna. Brak ih vrlo rijetko smiruje, naprotiv, mnogi pripadnici ovog znaka to ne podnose dobro.

Zbog „leptirića u stomaku” Ovnovi će se vrlo lako upustiti u aferu, pa čak i promjeniti partnera, posebno ako im „nova ljubav” prinese veće uzbuđenje u krevetu.

Najveći ljubavnici se rađaju u ovim horoskopskim znacima appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU