NAKON NAPADA TAMARE ĐURIĆ: Katarina Živković nije dobila podršku kolega

U svojoj dosadašnjoj pjevačkoj biografiji Katarina Živković upisala je brojne pjesme i spotove, među kojima su veliki hitovi, mada ima i onih pjesama koje nisu zaživjele.

Imam dva albuma, te neke pjesme koje nisu zaživjele postoje, ali ne zato što nisu dobre. Greška je moja jer ih nisam dovoljn promovisala, već sam mislila da će da zažive same od sebe. Mislila sam da je dovoljno samo da ih otpjevam i snimim spot. Publika stalno nešto novo od mene očekuje i ja ću raditi na tome, ali ću raditi i na marketingu jer smatram da je to sada veoma bitno- istakla je Katarina.

Braneći svoju branšu vrlo glasno i otvoreno Kaća se našla na meti mnogih te ušla u estradne ratove, među kojima je i onaj sa Tamarom Đurć koji je izazvao lavinu komentara. Na žalost javnom podrškom kolega ne može da se pohvali iako tvrdi da umije sama da se brani.

Imam ogromno samopoštovanje i poštovanje prema svojoj profesiji, prema načinu na koji sam došla ovdje gdje sam sada. To treba da se zna i zato ne dam na sebe, svoju profesiju i kolege! Nisam dobila javnu podršku od kolega, jesu mi neki slali poruke u inboks. Neću sada da navodim imena, nije bitno, ali svako govori o sebi. Ja nikada neću dati na sebe, smatram da sam u svemu ovome ispala velika. Uvijek sam na strani istine i pravde i da je neko bio u toj situaciji u kojoj sam ja bila sigurno bi dobio moju podršku– otkrila je pjevačica.

(Express/Grand)

The post NAKON NAPADA TAMARE ĐURIĆ: Katarina Živković nije dobila podršku kolega appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU