Nakon nemilih scena na utakmici juniorskih timova Bosne iz Visokog i Olimpika iz Sarajeva saopštenjem za javnost oglasio se sarajevski klub, Sarajlije najavile najoštrije sankcije za vinovnike izgreda!

Nakon nemilih scena na utakmici juniorskih timova Bosne iz Visokog i Olimpika iz Sarajeva saopštenjem za javnost oglasio se sarajevski klub, što prenosimo u nastavku teksta:

“FK Olimpik želi da obavijesti javnost u vezi sa događanjima na utakmici Omladinske lige BiH u kojoj su se sastali NK Bosna i FK Olimpik

Nakon završetka utakmice došlo je do incidenta među roditeljima, a odmah po primitku vijesti o nemilom događaju naš klub je poduzeo određene mjere, kako bi se rasvijetlila sva dešavanja i ustanovili uzroci svega što se dešavalo.

Upravni odbor FK Olimpik je odmah zatražio izjave koordinatora omladinskog pogona, službenog predstavnika i trenera ekipe koji su bili sa ekipom u Visokom, nakon čega ćemo poduzeti mjere prema svim onim, koji se nisu ponašali u skladu sa klupskim aktima i kodeksom ponašanja članova omladinskog pogona našeg kluba. Svi oni za koje se utvrdi da su učestvovali u iniciranju ovakvog incidenta, bit će najoštrije sankcionisani, o čemu ćemo blagovremeno obavijestiti javnost.

FK Olimpik koristi priliku, ne ulazeći u pojedinosti i ne želeći nikoga unaprijed okrivljavati, da se izvini cjelokupnoj bh. javnosti zbog svih nemilih scena koje su se desile i vide se na snimku koji se pojavio u medijima.” – navodi se iz FK Olimpik Sarajevo.

Izvorni članak

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU