Petak, 5 ožujka, 2021

Napravite Pametan potez! na vrijeme

Preduzetnici se u svom radnom vijeku susreću sa nizom rizika koji potencijalno dovode do štetana njihovoj poslovnoj imovini, što može da rezultira velikim gubicima te u krajnjem slučaju dovesti do prisilnog prekida poslovanja.

Jedan od takvih primjera su zasigurno i poplave koje se sve češće dešavaju u našoj zemlji, a nakon kojih se brojne kompanije oporavljaju čak i godinama. Tako je npr. u poplavama 2014. godine nastala ukupna šteta od oko 4 milijarde KM, a što je predstavljalo 15% bruto društvenog proizvoda Bosne i Hercegovine.

Obimne padavine takođe pokrećui brojna klizišta u područjima gdje je prirodna sredina već ugrožena erozijom tla izazvanom nezakonitom sječom šumate neplanskom izgradnjom stambenih objekata. Brojne analize pokazuju kako su poplavama najviše pogođeni privatni sektor, porodična mala, srednja i velika poduzeća, poljoprivredni proizvođači, te veliki broj građana. Kada je u pitanju osiguranje poslovne imovine, jako je bitno osigurati je od rizika ove i slične vrste, kao što su na primjer zemljotres i požar, koji su sve češći i ne dešavaju se tamo negdje daleko, već i kod nas. Pored toga, također je bitno odabrati provjerenog i pouzdanog partnera.

- Oglašavanje -

Bazirano na ekspertizi matične kompanije iz Austrije,Vienna osiguranje VIG posjeduje široku paletu proizvoda osiguranja imovine građana kao i poslovne imovine od rizika današnjice. Zato, povucite Pametan potez! , stavite sigurnost i zaštitu vaše poslovne imovine i svakog pojedinog radnika na prvo mjesto i iskoristite jedinstvenu ponudu paketa osiguranja imovine Vienna osiguranja VIG. Za sve preduzetnike koji to učinedo 31.03.2021. godine, Vienna osiguranju VIG nagrađuje BESPLATNIM osiguranjem radnike.

Vienna osiguranje VIG je tržišni lider u životnom osiguranju u BiH te je najnagrađivanije društvo za osiguranje u BiH u posljednjih nekoliko godina. Članica je Vienna Insurance Group – VIG koja sa 50 kompanija u 30 zemalja i preko 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Svi koji želite osigurati svoju poslovnu imovinu te za takav Pametan potez! biti nagrađeni besplatnim osiguranjem radnika od strane Vienna osiguranja VIG, molimo posjetite: http://www.viennaosiguranje.ba ili ostavite kontakt podatke klikom OVDJE.

0 0 Glas
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja je dozvoljeno samo uz dodavanje link na tntportal.ba unutar preuzetog članka. Hvala.

- Oglašavanje -Napravite Pametan potez! na vrijeme

IZDVAJAMO

0
Zanima nas vaše mišljenje, molim vas, komentirajte.x
()
x