Napustila troje djece i otišla živjeti s ljubavnikom, a onda se razboljela

Deri Robins je nakon razvoda izabrala da živi s novim dečkom, prije nego sa svojom djecom…

Deri je nakon afere koju je imala sa sadašnjim dečkom odlučila da se razvede od supruga i napusti troje djece. Njena kćerka koja je tada imala jedanaest godina otišla je da živi s ocem, da bi se nakon nekog vremena preselila. U tom periodu, Deri je počela da gubi kontakt s djecom.

Međutim, osam godina kasnije kćerka je odlučila da oprosti majci i otpočne novi život s njom. Deri priznaje kako je na početku bilo teško da se prilagodi svojoj kćerki, ali ono što joj je sada najvažnije je da je ona ponovo s njom.

Ona se prisjeća vremena kada je javno pričala o svom privatnom životu i kada ju je cijela Britanija mrzela.

“Ispričala sam sve… kako sam se zaljubila u nekoga u koga ne bi trebalo, kako sam nakon toga napustila supruga Michaela s kojim imam troje djece. Najmlađa Nell, koja danas jedina živi ponovo sa mnom, bila mi je najteži udarac“, kaže ona.

“Na početku Nell je živjela s ocem, vrlo blizu mog novog doma i često sam je viđala. Kasnije oni su se preselili u predgrađe i počele smo polako da gubimo kontakt. Viđale smo se samo jednom sedmično, a to sam pravdala njenim obavezama oko škole i moja kćerka je postala stranac, a sve to jer sam dozvolila da se zaljubim u drugog muškarca“, prisjeća se ona.

“Sve se promijenilo kada sam se razboljela. Otkrila sam da imam rak dojke i na žalost, tek sam tada shvatila koliko je bilo teško mojoj kćerki. Morala je da balansira između bolesne majke, njenog novog partnera i oca. Naša dva sina su uveliko imali svoje živote i živeli u inostranstvu. Tada se desilo čudo, ona mi je pružila drugu šansu i doselila se u naš novi dom. Ni za koga ovo nije bilo lako, ali imali smo dovoljno tolerancije jedni za druge. Sada samo mogu da kažem da sam zahvalna jer mi je pružila drugu šansu. Jednom sam dozvolila da izgubim svoju djecu, ali drugi put to sigurno neću“, zaključila je ona.

fokus.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU