Narodni radio Sarajevo svira mix najvećih narodnih hitova!

Narodni radio je jedan od najpopularnijih radijskih brendova u našoj zemlji. Najpopularniji je u Zenici, srednjoj Bosni i Tuzlanskoj regiji gdje svira već godinama.

“Prije šest godina smo kreirali radijski brend „Narodni radio BiH“ koji je bio prvi formatirani folk radio na balkanu. Od tada aktvno ulažemo u dalji razvoj ovog brenda” kaže Alem Lolić, direktor TNT Grupacije za Media Daily.

Narodni radio Sarajevo oduševiti će vas s zabavnim sadržajem koji 24/7 pušta svojim slušateljima. Pažljivo odabrana muzika, uz kratke lokalne vijesti i informacije s područja Sarajeva i okolice. Narodni sarajevo možete slušati na frekvenciji 105.20 fm ili online na web stranici ili android aplikaciji.

Više o Narodom radiju BiH

Narodni radio BiH ističe se iz mase s pažljivo odabranom narodnom muzikom, kratkim lokalnim i sportskim vijestima te kreativnim reklamama.

Osnovan je 2014. godine u Zenici, te se od samog početka emitiranja vodimo idejom da slušateljima pružimo više glazbe i isključivo lokalne vijesti koje ih se tiču. Narodni radio je prvi moderno formatiran FOLK radio na Balkanu.

Narodni radio Zenica je najslušaniji radio u centralnom dijelu Bosne i Hercegovine. Krajem 2018. godine pokrenuta je i druga stanica Narodnog radija, Narodni radio Tuzla koji je dostupan u gotovo cijelom Tuzlanskom kantonu.

U 2020. godini pokrenuta je i 3. stanica Narodnog radija u Sarajevu u vlasništvu TNT Grupacije koji čini 7 radio stanica, 4 TV kanala i TNT portal.

Mediji koji pokrivaju lokalno djelovanje i imaju jaku povezanost s ljudima, pomoći će vam da ostvarite nevjerojatne marketinške rezultate.

Glavna prednost 3 lokalne stanice i načina na koji Narodni radio BiH emitira program je što se stvara baza lojalne publike i bolja povezanost s slušateljima.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU