“SAMA SREĐUJEM KUĆU NA ČETIRI SPRATA” Prijovićka je prava domaćica

Aleksandra Prijović jedna je od najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima, a ona sa suprugom Filipom Živojinovićem i sinom Aleksandrom živi u vili na Bežanijskoj kosi.

Porodični dom Živojinovići su pazarili za oko pola miliona eura neposredno prije nego što su dobili nasljednika, a svoju oazu mira su naknadno renovirali i uredili po svom ukusu.

Iako njen posao zahtjeva česta putovanja i nastupe do ranih jutarnjih časova, Aleksandra, kako kaže, nije noćna ptica, već slobodno vrijeme voli da provede u svom porodičnom gnijezdu.

– Najviše uživam kad sam s porodicom, kad sam sa sinom. Volim da ležim i gledam televiziju. Samo da ne moram nigdje da idem – priznala je Aleksandra i istakla da je najviše opušta boravak u kući.

– Pošto nemam puno vremena, jednom ili dvaput mjesečno me uhvati ludilo pa spremam po kući. Pošto je kuća na četiri nivoa, ja odvojim cijeli dan i spremam od podruma na gore. Imam spremačicu, ali svako će se složiti da vlasnik najbolje očisti svoj prostor – kaže Aleksandra.

(express/blic)

The post “SAMA SREĐUJEM KUĆU NA ČETIRI SPRATA” Prijovićka je prava domaćica appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU