NASLONIO MI JE PIŠTOLJ NA GLAVU PA PUCAO U TRBUH: Poznati reper o noći kad je jedva ostao živ

Reper Relja Popović sa samo 19 godina za dlaku je izbjegao smrt kad je u njega pucao nepoznati muškarac.

On se prije nekoliko dana prisjetio incidenta koji se dogodio prije 14 godina, te iskoristio priliku da se zahvali liječniku koji ga je tada operirao.

Iako se nerado sjeća ove strašne situacije, Relja je jednom prilikom ispričao što se tada događalo.

-Tog 22. maja 2008. godine bio sam u kafiću s prijateljem i dvije prijateljice. Za stolom pored nas sjedio je neki čovjek koji je imao četrdesetak godina. Bio je vidno pijan. Sve vrijeme je dobacivao mojim prijateljicama, tražio je od njih da mu plešu na stolu na što sam ja reagirao. U verbalnoj raspravi u kojoj sam branio svoje prijateljice konobarica nam je rekla da izađemo iz lokala jer mora zatvoriti. Krenuli smo van i on je u tom trenutku izvadio pištolj i naslonio mi ga na glavu. Ne znam ni sam kako sam uspio spustiti oružje i samo se sjećam stravične boli u predjelu trbuha. Pao sam na zemlju i izgubio svijest. Probudio sam se u Urgentnom centru – pričao je on svojedobno.

Zbog teške povrede abdomena Relja je u bolnici proveo mjesec dana.

-Deset dana bio sam u šok-sobi s 24-satnim nadzorom medicinskog osoblja. Morali su me operirati jer je metak ozlijedio vitalne organe. Veliku zahvalnost dugujem profesoru Đukiću koji me je operirao i sve vrijeme vodio moj slučaj. Ni danas ne znam kako bih mu se odužio za sve što je učinio za mene.

Napadač je uhapšen već poslije nekoliko sati, nedaleko od mjesta nesreće. Kasnije je osuđen na šest i pol godina zatvora.

The post NASLONIO MI JE PIŠTOLJ NA GLAVU PA PUCAO U TRBUH: Poznati reper o noći kad je jedva ostao živ appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU