NASTUPA PO MATURAMA I KAFIĆIMA Romana Panić više ne zaruđuje kao nekada, a evo i zašto

Romana Panić je u jeku svoje popularnosti početkom dvijehiljaditih žarila i palila domaćom estradom, ali sada je sasvim druga priča.

Romana je tada bila jedna od najangažovanijih pjevačica, a zbog svog glasa i repertoara pjevala je širom regiona. Po nastupu je uzimala i po nekoliko hiljada evra, a danas su joj honorari daleko manji jer, kako saznajemo, uglavnom pjeva po kafićima i maturskim večerima.

Pjevačica se u jeku popularnosti jedno vrijeme sklonila iz javnog života. Ipak, prije dvije godine je ponovo dospjela u centar pažnje kada je uhapšena u Australiji zbog korišćenja sofiticiranog sistema kojim su ona i njen partner snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali podatke i bankovne kartice, zbog čega su osuđeni na 14 i 12 mjeseci zatvora. Poslije tri mjeseca puštena je na uslovnu slobodu, prenijeli su tada australijski i srpski mediji.

Nakon skandala, Romana je protjerana iz Australije, a dobila je i zabranu ulaska u tu zemlju. Kada se vratila u Srbiju, pored jedne konferencije za štampu na kojoj je najavila da će napisati knjigu, koju do danas nije objavila, i gostovanja u nekoliko televizijskih emisija, pjevačica opet nije bila prisutna u medijima, te su se mnogi zapitali da li je na pjevačku karijeru zauvijek stavila tačku.

Panićeva najviše vremena od povratka iz Australije provodi u Banjaluci, gdje najviše i nastupa, ali za mnogo manje novca nego ranije, i to u kafićima, a odnedavno je redovno angažovana i kao radna pjevačica na proslavama maturskih večeri po banjalučkim restoranima i hotelima, što je moglo i da se vidi na snimcima koji su postali viralni na društvenim mrežama.

(express/alo)

The post NASTUPA PO MATURAMA I KAFIĆIMA Romana Panić više ne zaruđuje kao nekada, a evo i zašto appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU