Nastupi i studijski rad: Neno Murić u avgustu u Crnoj Gori, promocija nove pjesme najesen

Neno Murić ovo ljeto rezervisao je za nastupe, ali je našao vremena i za studijski rad. Početkom avgusta popularni pjevač odlazi na mini turneju po Crnoj Gori, koja kreće u nedjelju, 4. avgusta iz Rožaja, njegovog rodnog mjesta. Veliki solistički koncert će održati na gradskom trgu u Rožajama.

Murić i njegov bend napravit će zabavu za pamćenje, a pjevač pred ovaj koncert nosi posebne emocije i s nestrpljenjem i velikom radošću čeka da stane pred publiku i fanove u njegovom rodnom gradu.

Na radost ljubitelja Neninih pjesama u Sarajevu, priliku za druženje sa harizmatičnim umjetnikom imat će već 7. avgusta na Trgu Alije Izetbegovića, gdje je pjevač prošle godine priredio fantastičnu muzičku noć, a velika očekivanja su i ovaj put.

U međuvremenu, Murić završava i novu pjesmu, čiji autor je Edi Ramičević.

– Ramičević je čovjek koji je sarađivao sa „Tropiko bandom“, Dženanom Lončarevićem, Marijom Šerifović i brojnim drugim poznatim pjevačima iz regiona. Pjesma nosi naziv „Prokleto sam tvoj“. Prateće vokale je otpjevala Ivana Selakov. Pjesma je moderna, nosi popularan zvuk koji slušamo u nekim od velikih svjetskih hitova. Numeru radimo u vrhunskoj produkciji i veoma sam zadovoljan kako sve skupa zvuči. Promocija neće biti prije jeseni- otkriva Neno Murić.

Dok čekamo novu pjesmu, prisjetite se Neninog posljednjeg hita „Na tvojoj strani jastuka“:

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU