Nataša Aksentijević na mukama zbog komšije mladog pjevača

Nataša Aksentijević našla se na ozbiljnim mukama zbog komšije, bivšeg učesnika takmičenja za „Zvezde Granda“!

Na sreću, popularna glumica samo je sjajno obavila svoj zadatak na snimanju spota za Xanderovu pjesmu „Ra ta ta“, te nikakvih ozbiljnih problema nije bilo.

-Bila sam iznenađena pozivom. Ta muzika mi nije žanrovski blliska. Došla sam na snimanje sa malom predrasudom, ali kad sam upoznala Xandera i njegovu cijelu ekipu sa kojom sarađuje bila sam odušvljena, prijatno iznenađena da u današnje vrijeme rijetkost. To su ljudi sa sjajnom energijom, jako posvećeni, sa velikom ljubavlju prema svom poslu tako da su me oduševili i očarali. Bilo mi je zadovoljstvo što sam upoznala i srela, sarađivala sa takvim ljudim. Uživala sam na snimanju, super sam se provela i vjerujem da će pjesma postići veliki uspjeh – rekla nam je Nataša.

nataša aksentijević na mukama zbog komšije mladog pjevača

-Skoro godinu dana je prošlo od objavljivanja moje posljednje pjesme, tako da, sada kada smo radili na ovoj novoj znao sam da mora da bude nešto dobro, jako. Pjesma mi se dopala na prvo slušanje, vjerujem da će i publici, a posebno mi je drago što mi se u spotu, kao komšinica, pojavljuje moja omiljena glumica Nataša Aksentijević. Sjajno smo se proveli, do te mjere da sam morao na pola snimanja da izađem iz studija koliko sam se smijao, jer sam ih ometao u snimanju kadrova. Presretan sam zbog cijele saradnje i posla koji smo odradili – zaključuje Xander.

The post Nataša Aksentijević na mukama zbog komšije mladog pjevača appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU