„Nauči da hodaš na štiklama“ Marija izvrijeđala takmičarku u Zvezdama Granda

Nova kandidatkinja Nina Šipčić (20) iz Kule sinoć se našla u duelu „Zvezda Granda“ sa iskusnijom takmičarkom Julijom Petrović (23) iz Bele Palanke, ali njihov pjevački dvoboj podijelio je članove stručnog žirija.

Nina se predstavila pjesmama „Dođi“ i „Opet imam razloga da živim“, dok je Julija iz tima Đorđa Davida odabrala numere „Od ljubavi do mržnje“ i „Nema te žene“, a rezultat ovog duela bio je 5:2 u korist druge takmičarke.

foto: printscreen

Žiri je ustanovio da Nina ima tremu, a bilo je i kritika na račun pjevanja.

„nauči da hodaš na štiklama“ marija izvrijeđala takmičarku u zvezdama granda
foto: printscreen

Ipak, koliko god da je Nina osvojila manje glasova, Marija Šerifović je bila ubjeđena da je bila bolja u odnosu na njenu protivnicu.

– Dala sam prednost kandidatkinji broj jedan, jer je kandidatkinja broj dva bila do te mjere dosadna da je dobila kandidatkinja koja je pjevala manje tačno od nje. Energija nije postojala, kao ni borba, do te mjere je bilo dosadno. Probudi se, nešto učini, tako se ne pjeva, tako se ne postaje zvijezda – poručila je Marija Juliji, a zatim se obratila Nini:

– A ti molim te, nauči da hodaš na štiklama. To mi je više smetalo nego što si pjevala falš. Imaš neku energiju, imaš žišku. Izgledaš mi malo pomjereno, to je super. Nemoj da odustaješ, vježbaj!

Marija je bila zbunjena Milijevim glasanjem, budući da je prvo podržao Ninu, a zatim promijenio odluku.

Nakon Marijinog upita šta radi, Mili je priznao da je glasao kao cava zbog Nine.

– Ja postajem tvoj fan. Imaš nešto na čemu mora mnogo da se radi, ali imaš nešto. Da li sam pogriješio ili nisam, ne znam! Vjerujem da će proći u baražu. Za drugu kandidatkinju sam glasao samo jer je pjevala tačno – obrazložio je Mili, dok je Dragan Stojković Bosanac pohvalio Ninu.

– Ona mi je bila svježa, obećavajuća. Ima dobru boju glasa, ima visinu, samo se plaši. Trebalo bi sa njom da se radi. Ona je već jedna vrlo atraktivna takmičarka – rekao je Boske, dok je za Juliju dodao da je bila zicerašica, da je zamutila boju glasa, da se ušuškala, te mu njen nastup nije dopao.

Snežana Đurišić je izjavila da sa Ninom ima dosta posla i da je zbog toga glasala za njenu protivnicu, a Ceca istakla da uz dobar rad sa mentorom smatra da kandidatkinja može da napreduje.

Što se tiče Julije, Ceca joj je zamjerila što je odabrala mušku pjesmu, ali je Popović prekinuo u izlaganju.

– Baš me briga što me je ugasio, nije on glasniji od mene. Saša, prestani da me zezaš – odbrusila je vidno iznervirana Ceca, ali joj je Saša poručio da džabe priča jer je gledaoci ne čuju.

Ana Bekuta dijelila je mišljenje sa Cecom u vezi Julije.

– Odavala si nesigurnost u toj muškoj pjesmi, nešto si mjaukala, kao da izdišeš – dodala je Bekuta, a sa njom se složila i Viki Miljković.

– Dala sam glas samo jer si bila tačnija. Ovako je bilo dosadnjikavo, anemično, a veći nerv ima tvoja protivnica – istakla je.

Završnu riječ dobio je mentor Đorđe David koji je istakao da od Julije mnogo očekuje.

– Moraćemo da promijenimo hemiju u tvojoj glavi milom ili silom – zaključio je mentor.

(express/grand)

The post „Nauči da hodaš na štiklama“ Marija izvrijeđala takmičarku u Zvezdama Granda appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU