Navijati za Željka Obradovića i pobjedu nad Zvezdom

Trener nogometaša Partizana Igor Duljaj gostovao je na Prvoj TV dva dana nakon velike pobjede u “vječitom” derbiju.

Njegov tim je najvećeg rivala svladao rezultatom 2:1, a Duljaj kaže da se dojmovi još nisu slegli.

– Još se nisu slegli dojmovi, nismo imali prilike gledati utakmicu. Jučer sam odgovarao na poruke i pozive prijatelja koji su mi čestitali. Nisam ni svjestan da je polusezona gotova i da smo pobijedili Zvezdu. U narednom vremenu imat ću priliku analizirati cijelu polusezonu, On je rekao Uspori.

Trener Partizana emotivno je doživio pobjedu nad najvećim rivalom.

– To su emocije. Čovjek ih ne može sakriti. To je legalno, svi smo mi ljudi. Tek nakon utakmice vidim koliko sam sretan. Ali ne želim nikoga ponižavati. Samo pokazujem svoju ljubav prema Partizanu, igračima, navijačima koji su tu da nas bodre. Rekao sam ono što tražim, a to je da je disciplina osnova svega u životu, ne samo u sportu. Da budemo otvoreni jedni prema drugima. Tražio sam da me ne zovu nikakvim misterom, mogu biti vojvoda, šef, kako god. Bitno je samo da smo otvoreni jedni prema drugima. Napravili smo zajedništvo, svlačionicu, što je izuzetno važno. Postoji skupina igrača koji drže svlačionicu na okupu i oni su odradili puno posla za mene.

Rekao je Duljaj o najboljem košarkaškom treneru Željku Obradoviću.

– Velika mi je želja sjesti i razgovarati s njim. Sjedio sam blizu i bilo me sram obratiti mu se tijekom utakmice. Gledao sam kako komunicira s igračima, kako vodi igru. Kad je netko devet puta bio prvak Europe, reci tko je Željko Obradović.

Partizan je prvi dio sezone završio na prvom mjestu i ima bod više od najvećeg rivala.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU