Sve istinske ljubitelje donjeg rublja i spavaćeg programa savjetujemo da posjete Alma Ras butik u Travniku, na adresi Bosanska 104, jer je u toku finalno sniženje. Odabrane artikle iz aktuelne kolekcije moći ćete pronaći po nižim cijenama čak do 70%. Ovo je istovremeno i savršen trenutak da obradujete vama drage ljude za predstojeći blagdan Bajram.

Pored sniženja do 70%, od 15. augusta očekuju vas i odlične pogodnosti povodom povratka vaših mališana u školske klupe. Kupovinom pidžame iz dječije kolekcije za sezonu jesen/zima 2019./2020., vaši najmlađi moći će odabrati donje rublje iz aktuelne kolekcije za 1 KM. Ukoliko se tek spremate na more, kupaće kostime i plažni asortiman za sebe i porodicu odaberite po sniženim cijenama.

Prirodna, hidrofilna vlakna, izuzetno su ugodna za nošenje, omogućavaju optimalan efekat disanja kože i lako se održavaju. Alma Ras od svojih početaka koristi visokokvalitetne materijale, stoga savjetujemo da ne pristajete na kompromis kada su u pitanju komadi koji su prvi u dodiru s vašim tijelom.  Iskoristite ovaj val sniženja i počastite sebe ili druge, izbor je na vama.

Sve aktuelnosti o novitetima i sniženjima pratite na oficijelnim FB stranicama Alma Ras Manners.

Komentari

avatar
  Prati komentare na ovaj članak  
Obavijest o