Kompanija dm drogerie markt obavještava da je na društvenoj mreži Facebook plasirana lažna nagradna igra u kojoj su zloupotrijebljeni ime i logo kompanije dm.

S tim u vezi iz kompanije dm poručuju kako trenutno ne organizuju nagradnu igru u okviru koje učesnicima poklanjaju vaučer u vrijednosti od 250 KM, kao što je navedeno na lažnom Facebook profilu.

Informacija nije tačna, a dm drogerie markt BiH ne stoji iza navedene aktivnosti i nema nikakve veze sa njom. Molimo korisnike Facebooka da ne reaguju na navedenu nagradnu igru, da ne šalju svoje lične podatke te ukoliko su u mogućnosti da prijave lažnu stranicu Facebooku“, saopšteno je iz dm-a.

Iz kompanije podsjećaju da sve aktivnosti dm-a građani mogu pronaći na zvaničnom dm BiH Facebook profilu: https://www.facebook.com/dm.BiH/,, kao i na njihovoj zvaničnoj Instagram: https://www.instagram.com/dm_bih/ i web stranici https://www.dm-drogeriemarkt.ba/.

Pozivamo kupce i korisnike društvenih mreža da uvijek provjere naziv stranice koja objavljuje navodnu nagradnu igru, prethodne objave, način i jezik komunikacije. Pored naziva zvaničnog dm BiH Facebook i Instagram profila nalazi se plava oznaka s bijelom kvačicom koja potvrđuje da je to jedini, verificirani i službeni profil kompanije dm“, naglasili su iz dm-a.

Komentari

avatar
  Prati komentare na ovaj članak  
Obavijest o