22.7 C
Sarajevo
Nedjelja, 26 lipnja, 2022

  Upozorenje iz dm-a: Lažna nagradna igra na Facebooku

  Kompanija dm drogerie markt obavještava da je na društvenoj mreži Facebook plasirana lažna nagradna igra u kojoj su zloupotrijebljeni ime i logo kompanije dm.

  S tim u vezi iz kompanije dm poručuju kako trenutno ne organizuju nagradnu igru u okviru koje učesnicima poklanjaju vaučer u vrijednosti od 250 KM, kao što je navedeno na lažnom Facebook profilu.

  Informacija nije tačna, a dm drogerie markt BiH ne stoji iza navedene aktivnosti i nema nikakve veze sa njom. Molimo korisnike Facebooka da ne reaguju na navedenu nagradnu igru, da ne šalju svoje lične podatke te ukoliko su u mogućnosti da prijave lažnu stranicu Facebooku“, saopšteno je iz dm-a.

  Iz kompanije podsjećaju da sve aktivnosti dm-a građani mogu pronaći na zvaničnom dm BiH Facebook profilu: https://www.facebook.com/dm.BiH/,, kao i na njihovoj zvaničnoj Instagram: https://www.instagram.com/dm_bih/ i web stranici https://www.dm-drogeriemarkt.ba/.

  Pozivamo kupce i korisnike društvenih mreža da uvijek provjere naziv stranice koja objavljuje navodnu nagradnu igru, prethodne objave, način i jezik komunikacije. Pored naziva zvaničnog dm BiH Facebook i Instagram profila nalazi se plava oznaka s bijelom kvačicom koja potvrđuje da je to jedini, verificirani i službeni profil kompanije dm“, naglasili su iz dm-a.

  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Kako ovaj članak smatrate korisnim...

  Pratite nas na društvenim mrežama

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  MOŽDA VAS ZANIMA
  DRUGI UPRAVO ČITAJU