NEDELJKO BILKIĆ PRIZNAO: Moja Dušica bolje pjeva od mene

Veteran narodne muzike Nedeljko Bilkić nedavno je objavio svoj novi album i na njegovoj promociji okupio mnogobrojne kolege, prijatelje i predstavnike medija. Za glavnim stolom pored podijuma sjedila je njegova supruga Dušica Bilkić s kojom je u braku punih 55 godina.

Njihov brak je ne samo jedan od najdužih već i najskladnijih na estradi. Mora se, međutim, reći da je zbog bračnih obaveza Dušica duže vrijeme zapostavljala pjevačku karijeru koju je uspješno započela još sredinom 1960-ih.

-Dušica je za mene i za mnoge muzičke stručnjake najbolji ženski pjevač ovog podneblja, ali se udala za Nedeljka Bilkića, on ju je osvojio i privukao. Ubrzo mu je rodila dva sina, onda je njih trebalo čuvati, njegovati, trebalo ih je izvesti na put, pa se ona najviše posvetila djeci i porodici, a ja sam nastavio da pjevam, mada mogu da tvrdim da je ona mnogo veći pjevač i od mene i od mnogih drugih – istakao je Bilkić.

On i Dušica su ponosni na svoje sinove koji su danas, kako se kaže, svoji ljudi i imaju svoje porodice, i podarili su im petoro unučadi. Žive u Kanadi gdje su sa njima desetak godina boravili i roditelji, s tim da je Nedeljko i tada povremeno dolazio u Beograd i održavao svoju karijeru.

Slavica Danilović

The post NEDELJKO BILKIĆ PRIZNAO: Moja Dušica bolje pjeva od mene appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU