NEKADA PRODAVALA INTIMU, SADA PROPALA KAO ŽETON! Vatrena crnka nema „ni za kiflu“

Čuvena američka glumica iz filmova za odrasle, striptizeta i model, Blek Čajna (Blac Chyna), živi svoje najteže dane.

Anđela Rene Vajt, kako je pravo ime ovoj zvijezdi, svojevremno je zarađivala ogroman novac, a sada ima velike finansijske probleme.

Konkretno, portal TMZ je otkrio da je Blek Čajna zapala u probleme dok se na sudu borila za starateljstvo nad sinom Kingom kojeg je dobila sa popularnim reperom Tajgom.

Kako prenose, Čajna je čak molila muzičara za finansijsku pomoć.

U međuvremenu, kako bi se malo stabilizirala, Čajna prema medijskim natpisima prodaje svoju skupocjenu gaderobu, torbe i cipele preko interneta.

Glumica očekuje da će prodavanje stvari biti samo kratkoročno rješenje, pošto joj polako nestaje stvari koje bi mogla da proda.

Čajna takođe od repera Tajge potražuje da joj plati 125.000 dolara, koliko su iznosili sudski troškovi njihovog procesa.

Blek Čajna osim sina Kinga ima i kćerku sa zvijezdom rijalitija Robom Kardašijanom, a sada je u romansi sa reperom Derikom Milanom.

Umjetnica, koja ove godine izvadila silikone i filere iz zadnjice i lica, prema medijima je zaradila vrtoglavih 240 miliona dolara samo tokom 2021. godine privatnim snimcima na platformi OnlyFans.

(Express/Espreso)

The post NEKADA PRODAVALA INTIMU, SADA PROPALA KAO ŽETON! Vatrena crnka nema „ni za kiflu“ appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU