NEKI ZLI JEZICI SU PRIJAVILI PJESMU: Mili progovorio o problemima Zorane Mićanović sa Jutjubom

Mlada zvijezda Granda Zorana Mićanović nedavno je izbacila novu pjesmu pod nazivom “Poljubi me kad sam pijana” koja je za vrlo kratko vrijeme već pronašla put do srca publike i ima enormni broj pregleda i komentara na Jutjubu, pa preti da postane još veći hit od prve pjesme “Sikter” koju je takođe radio kompozitor Aleksandar Milić Mili.

Mili je progovorio o saradnji sa mladom pjevačicom, ali i komplikacijama koje su nastala kada je Zoranina nova pjesma izašla.

Zoranina pjesma postaje hit, i stići će “Sikter” samo imamo problem što je neki Jutjub zabranio pjesmu, zabranio kampanju na nju zbog nekog eksplicitnog sadržaja, kao isticanje dijelova tijela, što stvarno u spotu nema i prvi put se susrećem sa tim, vjerovatno zbog njenih godina, neki zli jezici su to prijavljivali, ali uglavnom veliki hendikep bez ikakvog razloga. Sve je urađeno sa puno plesa, sa puno priprema, ideja je bila ples i moda, da bude kao neka bajka, ali ja mislim da to neće zaustaviti pjesmu jer ja mislim da pjesma kad je dobra ona ide sama tvrdi Mili i dodaje:

Mi smo se žalili i nema nikakve osnove, ona je svuda obučena, pristojna i u nekom mladalačkom fazonu. Nisam očekivao da je neko spreman i da uzme tako da prijavljuje neki projekat koji je u početku i koji ide takvom brzinom, iza toga stoji Grand i Zorana je stvarno tip da postane zvijezda-rekao je.

Kompozitor je prokomentarisao i to što su pojedini mladi pjevači kojima je napravio hitove prekinuli saradnju sa njim.

Svaka saradnja ima neki svoj početak i kraj i kad se potroši ta energija treba je prekinuti, a Zorana je na početku i neko za koga ću ja da uradim sve – ističe Mili.

(Express/Grand)

The post NEKI ZLI JEZICI SU PRIJAVILI PJESMU: Mili progovorio o problemima Zorane Mićanović sa Jutjubom appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU