3.8 C
Sarajevo
Srijeda, 27 listopada, 2021

Neno Murić uživa na odmoru u Belgiji, fanove će uskoro obradovati novom pjesmom

Neno Murić ovih dana boravi u Belgiji, gdje je spojio ugodno s korisnim. Pjevač je čest gost ove prelijepe zemlje u kojoj žive njegov brat i sestra, a ovog puta povod njegovog odlaska u Belgiju je naročito lijep i značajan za Murića. Naime, u krugu najšire porodice Neno je proslavio udaju svoje sestričine, a na svadbenoj zabavi porodica i gosti su se odlično zabavljali do zore.

neno belgija sa porodicom

Neno je na ovom veselju bio u ulozi gosta, ali i svojevrsnog muzičkog iznenađenja. Da zapjeva- bilo je neizbježno, a kada je izašao na binu, atmosferu je doveo do usijanja.

– Do danas sam „prošetao“ skoro cijelom Belgijom, od Brisela, Genta do Bruggea. Oduševila me je arhitektura i kultura ljudi koje sam upoznao ovdje. Ipak, najviše me je obradovalo druženje sa mojim bratom i sestrom, te mnogobrojnom familijom koja je pristigla na svadbu moje sestričine. Moj brat blizanac Sead mi je ispunio svaku želju, a jedna od njih je bila i krstarenje riječnim kanalom u Bruggeu, koji je pod UNESCO-ovom zaštitom. Ovaj grad zovu i “mala Venecija”- prenosi svoje utiske Neno koji je odmor u Belgiji produžio na cijelu sedmicu, a već po povratku u Sarajevo ulazi u studio gdje će raditi na novoj pjesmi koju planira ubrzo promovirati.

Ljubitelji Neninih nastupa koji su se zaželjeli dobre atmosfere i zabave, koja je uz fantastičnog pjevača uvijek zagarantirana, druženje mogu planirati već za ovu subotu, 6. jula, kada će Murić u pratnji benda nastupiti na Ilidži u restoranu „Prava priča“.

0 0 Glasovi
Rejting članka
- Oglašavanje -
Pretplatite se
Obavijesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
NAJNOVIJE
Možda vas zanima