NESIGURNI STE U SPAVAĆOJ SOBI? Ovi trikovi podižu samopouzdanje i zavodničke sposobnosti

Svakom od nas bi s vremena na vrijeme koristila mala doza dodatnog samopouzdanja. Ovo se posebno odnosi na trenutke kada ste intimni sa svojom voljenom osobom. Ono što bi trebalo da imate na umu je da vaša voljena ososba uživa u vođenju ljubavi sa vama i da taj trenutak ne biste trebali da kvarite nekim nepotrebnim mislima.

Nekoliko sitnih trikova mogu vam pomoći da osjećate više samopouzdanje dok vodite ljubav.

Obucite se*si donji veš

Ne postoji ništa jednostavnije što vam može podići samopouzdanje od nošenja donjeg veša u kojem se osjećate seksi. To mogu biti push-up brushalteri i tange, negliže i halteri, podvezice i mrežaste čarape, korseti, spavaćice i bodiji – zapravo lista je neiscrpna. Ovim postupkom ne samo da ćete podići svoje samopouzdanje, već ćete i dodatno uzbuditi vašeg voljenog.

Ugasite svjetla

Kako se ne bi dogodilo da previše razmišljate o nedostacima na svom tijelu, možete se poslužiti starim trikom – jednostavno ugasite svjetla. Na ovaj način prestajete da postojite u prostoru i pretvarate se samo u pregršt poljubaca i uzdaha.

Dodijelite sebi i partneru se*si uloge

Pretvarajući se da ste neko sasvim drugi, možete sebi obezbijediti neophodnu dozu samopouzdanja. Iako u vezi ne bi trebalo da težite ka tome da budete nešto što niste, u ovom slučaju možete da napravite izuzetak. Razmišljajte u pravcu policajca i francuske sobarice.

Stavite neki opojan parfem

Nikad ne potcjenjujte snagu parfema kada je raspoloženje u pitanju. Svega nekoliko kapi vašeg omiljenog parfema može da djeluje poput magije kada je u pitanju podizanje vašeg samopouzdanja u krevetu, prenosi zenskimagazin.rs.

Preuzmite nešto

Muškarci jednostavno uživaju u tome da djevojke preuzmu kontrolu u spavaćoj sobi. Nema razloga da sumnjate u sebe, jer za vašeg voljenog nema većeg zadovoljstva od toga da pokažete svoju dominantnu stranu. Dovoljno je samo da mu sjednete u krilo i povedete igru. Kada vidite koliko ga to uzbuđuje vaše samopouzdanje će porasti do neba.

Pitajte ga šta želi

Sigurno postoji milion stvari koje vaš muškarac voli u vezi sa vama. Kada osjećate da vam nedostaje samopouzdanja, jednostavno pitajte svog voljenog šta je to što najviše voli kod vas. Svaka stvar koju kaže lansiraće vaše samopouzdanje do zvezda, bilo da je u pitanju vaš osmjeh, kosa, tijelo, grudi, lice…

NESIGURNI STE U SPAVAĆOJ SOBI? Ovi trikovi podižu samopouzdanje i zavodničke sposobnosti appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU