ChatBot

Mama haski, tata maltezer? Mislili ste da je to nemoguće? Ako je odgovor potvrdan, moramo vam priznati da niste jedini.

Isto to je mislila i vlasnica ovih preslatkih štenaca i njihovih roditelja. Mislila je da je maltezer suviše mali za oplođivanje haski kujice, a onda ju je dočekalo iznenađenje. Kujica je ostala skotna, a štenci koje je okotila doista su čudesni, prenosi radiosarajevo.

Nismo sigurni koliko će rasti, no zasad vam možemo reći da su od svake strane uzeli nešto posebno i ispali baš takvi – jedinstveni. Kako bi ih pravilno odgojila i socijalizirala, vlasnica je pozvala stručnjaka, a ni on nije ostao ravnodušan na ovaj čudesni miks. Poprilično se zbunio, no nakon čuđenja, uzeo je stvar u ruke i vlasnici objasnio što joj je činiti.

Jednostavnim i brzim testom odvojio je šest štenaca u dvije grupe. U jednoj grupi bila su četiri psića, a u drugoj dva. Druga grupa treba nešto drugačiji i individualniji pristup i odgoj, dok prva brže i lakše uči naredbe i nije im potrebno posvećivati toliko pažnje. Sigurni smo da vas više od svega zanima kako ti psići izgledaju, a to provjerite u videu koji slijedi.

Komentari

avatar
  Prati komentare na ovaj članak  
Obavijest o