“Nevažno je čiji smo i odakle smo” Priju sačekalo nesvakidašnje iznenađenje u Tuzli

Mlada muzička zvijezda Aleksandra Prijović održala se sinoć i drugi po redu koncert u Tuzli, u okviru svoje regionalne turneje koja nosi naziv “Od istoka do zapada”, a pjevačicu je sačekalo i jedno iznenađenje.

Aleksandra se, nakon završenog koncerta, pohvalila poklonom koji je pjevačicu ostavio bez teksta.

Djevojke, koje su bile na njenom koncertu u Zagrebu, došle su u Tuzlu i poslale Aleksandri emotivnu poruku koja ju je dosta pogodila i raznježila.

– Draga naša, po drugi put u okviru ovogodišnje turneje, dolazimo na tvoj koncert. Prvi put je bio 3. decembar, treća noć u Areni Zagreb, i evo sada, Tuzla 22. decembar. Doživljaj uživo nije moguće opisati. Tvoj put u muzici pratimo još odavno. Sve što činiš je jedinstveno, stvaraš posebnu atmosferu koja nas osvaja. Najponosnije smo zbog tebe, najsretnije zbog svega što si postigla. Hvala ti što nisi odustala, i da oduševljene smo tvojim pjesmama, oborenim rekordima napunjenih Arena, svakako. Ipak, najviše na način na koji dopreš do publike svojim emocijama i ljubavlju. Nevažno je čiji smo i odakle smo, jedino je bitno da uživamo u tvojoj muzici, na tvojim koncertima i da tu noć pamtimo kao jedno od najljepših ikada. Lijepo je živjeti u eri Aleksandre Prijović, od sestara iz Splita – poručile su one Priji u pismu, a isto je podijelila na društvenoj mreži Instagram.

foto: ig

– Hvala vam – napisala je Aleksandra dodavši emotikone srca i tužnog smajlija.

Podsjetimo, Aleksandra je, tokom svoje turneje, napunila tri beogradske arene, pet zagrebački arena, tri sarajevske i niški “Čair”.

(express/alo)

The post “Nevažno je čiji smo i odakle smo” Priju sačekalo nesvakidašnje iznenađenje u Tuzli appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU