NEVJEROVATNA TRANSFORMACIJA PJEVAČICE: Kuburila sa kilogramima, svi joj govorili da probuši kašiku…

Od kada je postala dio takmičenja „Zvezde Granda“ nekadašnja učesnica Slađa Zubčević privlačila je veliku pažnju, kako svojim glasom, tako i svojim smislom za humor kojim je stručni žiri često ostavljala bez teksta.

Ipak, pjevačica iz Doboja je nekoliko puta bila i na meti kritika, a sve zbog viška kilograma. Osim Saše Popovića koji je savjetovao da probuši kašiku, istog stava bila je i njena mentorka Marija Šerifović.

Slađa je sada definitivno odlučila da napravi nevjerovatnu transformaciju i baci se na zdraviji način života i naporne treninge zahvaljujući kojim je skinula nevjerovatnih petnaest kilograma.

-Ukupno 15 za sad! Na početku sam krizirala što se tiče hrane, ali da nije bilo moje Marije koja mi je od početka velika podrška vjerovatno bih pojela koru od drveta. Ja sam živi i i hodajući dokaz da se sve može – istakla je pjevačica, a potom na društvenim mrežama pokazala nevjerovatne rezultate.

Slađa je nedavno izgovorila sudbonosno „da“ svom izabraniku, harmonikašu Vlatku.

-Danas smo se zakleli pred Bogom i ljudima na uzajamnu vjernost i ljubav do kraja života. Gospodin Parizoski i gospođa Parizoska – rekla je Slađa nakon vjenčanja koje su organizovali u krugu najbližih ljudi.

The post NEVJEROVATNA TRANSFORMACIJA PJEVAČICE: Kuburila sa kilogramima, svi joj govorili da probuši kašiku… appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU