Nevjerovatno precizno: Tačan datum vašeg rođenja može sve reći o vama

Da, datum rođenja, nevezano za mjesec, može da kaže kom tipu ličnosti pripadate, – prenosi Higher Perspective,- i to nevjerovatno precizno.

Saznajte koje se osobine kriju iza datuma vašeg rođenja:

3, 9, 12, 15, 21, 29, 30: Umjetnička priroda!

Ako je neki od ovih brojeva datum vašeg rođenja, onda ste vi jedna od najvećih stvaralačkih ličnosti svoga vremena. Privlači vas svijet umjetnosti i kulture, na stvari gledate iz svih uglova kako biste mogli da stvorite konačnu opštu sliku.

Ako osjećate da možete da se bavite nekim vidom umjetnosti, onda, samo naprijed! Možda ćete se i sami iznenaditi koliko vam dobro ide!

1, 10, 18, 19, 27, 28: rođeni lideri!

Krajnje ste pasionirana ličnost, kad su u pitanju vama bliski ljudi. Neće vas ništa zaustaviti na putu da svakome osigurate uspješan dolazak do cilja, čak iako za to morate da ustupite nekome mjesto.

Skromni ste, ali se uvijek držite čvrsto i sigurno, i odlično razumijete svijet koji vas okružuje. Vi ste rođeni lider i ništa vas ne može zaustaviti!

2, 6, 7, 11, 20: Najosjetljiviji ljudi!

Ako vam je datum rođenja neki od ovih brojeva, onda ste vi jedna od najosjetljivijih osoba ovog vremena.

Umijete da pravite razliku između dobra i zla, nikada ne ostavljate druge u strahu ili sumnji, i sposobni ste da se izborite s bilo čim.

Vrlo ste stabilnog razuma, koji je sposoban da izdrži stres i pritisak, i probleme uvijek rješavate pomoću logike i racionalnog razmišljanja.

Nikada ne donosite brzoplete odluke, pažljivo posmatrate svaki komflikt prije nego što ga riješite.

4, 25, 16, 5, 14, 23: Avanturisti!

Najvjerovatnije ste najveći avanturista među vašim prijateljima.

Vrlo rado prihvatate svaku mogućnost da istražujete nešto novo. Može da vas zainteresuje bilo šta: nov hobi, mjesta, ljudi –bilo šta!

8, 17, 22, 26, 13, 24, 31: Porodičan čovjek!

Vama je porodica na prvom mjestu!

Uvijek vas interesuje kako je vaša porodica, i najčešće volite da vesele trenutke provodite u krugu porodice. Veoma ste brižljivi prema bliskim osobama, i šta god da se dešava, vi ćete biti uz njih.

Bez pitanja ćete doći na svaki njihov poziv. Isto važi i za prijatelje. Prijatelji su vaša druga porodica.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU