NIJE IMALA PREBIJENE PARE: Ivan Marinković sve najgore o Goci Tržan

Pjevačica Goca Tržan, u posljednje vrijeme je javno iznosila detalje o bivšem mužu Ivanu Marinkoviću.

Ivan se razbjesnio zbog toga, i riješio je da se na neki način osveti Goci, te je odlučio da i on iznese šok navode:

– Negdje sam pročitao da je izjavila kako mi je spasila život. Spasila mi je život tako što sam bio bolestan u jednom trenutku, a ona moja žena, pa je morala tu noć da bude pored mene, baš joj hvala za spašavanje života – oštro je istakao Marinković, a zatim nastavio:

– Podsjetiću da sam ja njoj spasio život, kada sam je upoznao nije imala dinara u džepu, a kada kažem da nije imala dinara, to ozbiljno mislim jer joj je prethodni dečko oteo 20.000 eura – šokirao je Ivan i nastavio istim tonalitetom:

– Ja sam se u tom trenutku borio i radio za nju i naš život, nisam se udomio kod popularne pjevačice. Naprotiv, imala je nula dinara i živjeli smo skroman život – rekao je Ivan za “Puls Srbije”.

Podsjetimo, iz bračne zajednice, Goca i Ivan su dobili kćerku Lenu, a Marinković u posljednje vrijeme nema mira kada je njegova bivša supruga u pitanju.

– Ja ne znam koja je to potreba da se ona vraća na taj neki naš život koji je prošao… prepričava ga vrlo perfidno, spontano, a ustvari gađa u suštinu, čak i iznosi detalje – rekao je Ivan nedavno, pa zaprijetio iznošenjem dugo čuvanih tajni.

The post NIJE IMALA PREBIJENE PARE: Ivan Marinković sve najgore o Goci Tržan appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU