NIKAD JE NEĆU RAZOČARATI: Azzaro je na prvo mjesto stavio kćerku Amaliu

Nakon učešća u emisiji “Nikad nije kasno”, Sarajlija Omer Karalić Azzaro, tvrdi da živi potpuno drugačiji život i da svaki novi dan doživljava kao rođendan. Tome je svakako doprinijela popularnost koju je stekao u takmičenju, ali i veliki nivo samopouzdanja. Ljudi širom svijeta su mu davali javnu podršku da više nikad ne odustane od muzike. 

I zaista ne odustaje. Nakon deset mjeseci borbe, odricanja i napora koji je uložio dolazeći iz Njemačke za Srbiju, kao i kraćeg odmora u rodnoj Bosni i Hercegovini, pjevač je nastavio sa svakodnevnim obavezama, ali jedna od njih pričinjava mu najveće zadovoljstvo. 

Vratio sam se u Hamburg gdje živim i radim i momentalno punim baterije, kako kažu. Uživam u svakom trenutku koji dobijam sa mojom kćerkicom Amaliom i uvijek mi je malo vremena sa njom –  kaže Azzaro i dodaje da sve što čini u životu radi samo zbog svoje mezimice.

Ona je moj svijet i nikada je neću razočarati dodaje. 

Iako još uvijek solira, učešćem u takmičenju stekao je armiju obožavateljki, ali za sad u njegovom životu nema mjesta za novu ljubav. 

Uživam u ovom statusu, biće vremena za ljubav, polako. Znate kako, žena se traži za cijei život, a ne za jedan dan – ističe Azzaro koji je osim svoje oaze mira koju ima sa kćerkicom, počeo da stvara magiju u studiju sa kompozitorom Sašom Miloševićem Maretom. 

Kako kaže, za sad detaljno radi na planu da se od jeseni predstavi publici u potpuno drugačijem svijetlu, a Mare mu je velika pomoć u tome. Do tad vrijedno nastupa širom Njemačke i strpljivo čeka jesen i svojih pet minuta. 

 –Pripremam se za nove nastupe, nove izazove. Azzaro & Pink panter su spremni. Biće iznenađenja za naše drage prijatelje, ali o tome ne želim detaljnije da govorim, jer će se to desiti u skorije vrijeme – zaključio je pjevač.

(Express/ Grand)

The post NIKAD JE NEĆU RAZOČARATI: Azzaro je na prvo mjesto stavio kćerku Amaliu appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU