NIKAKVO POMIRENJE: Maja Marinković se oglasila nakon susreta sa Janjušem

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš dugo već govore svima da nemaju bilo kakav odnos. Bivši učesnici rijalitija “Zadruga” ipak ne mogu jedno bez drugog. Njih dvoje su sada ponovo uhvaćeni zajedno na javnom mjestu.

Do susreta je došlo na jednom privatnom bazenu, gdje se Marinkovićeva kupala sa bivšim cimerkama iz “Zadruge” – Anjom Todorović i Olgom Margitić. Ubrzo se na istom mjestu pojavio Janjuš, a ostaje da vidimo da li su njih dvoje obnovili romansu ili ne.

Janjuš se oglasio na Instagramu i napisao da djevojka sa kojom su ga uslikali nije Maja, već da nevjerovatno liče.

Da mi je neko pričao da ću doći na bazen i sresti devojku koja nevjerovatno liči na Maju, rekao bih da je lud – napisao je Marko na Instagramu.

Maja je objasnila situaciju:

Bila sam na bazenu sa Olgom Margitić i Anjom Todorović, čovjek se pojavio odjednom. Olga prišla, javila se, a potom je on prišao sa svojim drugom, javio se, pružio ruku, ja njemu, to je sve. Mi smo istog trenutka otišle. Nikakva povezanost, ništa… Nikakva veza. Želim mu sve najbolje, ali niti smo se pomirili, niti čuli, baš ništa. Znam da zvuči sada čudno, ali šta ja da radim ako se sretnemo negdje u gradu, ne mogu ja da zabranim gdje će čovjek da se kreće – rekla je Maja.

(Express/Pink)

The post NIKAKVO POMIRENJE: Maja Marinković se oglasila nakon susreta sa Janjušem appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU