NJIHOVA LJEPOTA OSTAVLJA BEZ DAHA Ova tri horoskopska znaka se ističu po zavodljivom izgledu

Vaga

Ovim znakom Zodijaka vlada planeta Venera i zbog njenog uticaja, Vage imaju najlepšu fizionomiju. Lice im je ovalno, pravilno i privlačno, a nos kratak. Njihov največi adut su im ispravljena leđa. Vode računa o eleganciji i da ostave utisak u svakoj prilici.

Jarac

Ovaj znak Zodijaka spada među tri najljepša znaka i ima najzgodnije tijelo. Jarčevi, a posebno žene rođene u ovom znaku, imaju prepoznatljivu figuru peščanog sata i istaknute obline.

Lice im je izraženo, a oči velike i često zelene ili plave. Zahvaljujući mirnom pogledu i izraženim očima žene rođene u ovom znaku deluju poput sanjara.

Zaštitni znak im je osmijeh, ali i to što su uvijek dotjerane. Ističu se i dugim i lepo oblikovanim nogama koje su i njihov najveći adut.

Škorpija

Škorpije imaju vrlo upečatljiva lica. Često zrače posebnim seksepilom, privlače punijim usnama, lijepom kosom i zavodljivim očima.

Poput Vage, imaju elegantne pokrete, a prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i jakoj vilici.

Oči su im velike i često hipnotišu, neobičnih nijansi. Imaju malo masniju kožu, a telo vitko, iako nemaju izražene mišiće. Njihovo najjače oružje je svakako prodoran pogled na koji niko ne može ostati ravnodušan.

BONUS VIDEO:

NJIHOVA LJEPOTA OSTAVLJA BEZ DAHA Ova tri horoskopska znaka se ističu po zavodljivom izgledu appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU