NJIMA SE SMIJEŠI VELIKA SREĆA Tri znaka Zodijaka koji će ove sedmice procvjetati u ljubavi

Astrološki gledano, planete nekada znaju da “iz čista mira” naprave “mali zemljotres”, ali da poslije njega stvari u vezi ili braku budu bolje nego što smo očekivali.

To će se desiti i ove sedmice, a promjene na emotivnom planu najviše će osetiti tri znaka Zodijaka – Lavovi, Vage i Škorpije.

Takođe, i ukoliko je vaš podznak u Lavu, Vagi ili Škorpiji, može vam se učiniti da vam se ljubavni svijet ruši, ali znajte da je to samo varka. Planete će vas možda podstaći da se posvađate sa voljenom osobom ili da posumnjate u nju, ali ćete već u sljedećem trenutku shvatiti da ste bili u zabludi.

1. Lav

Spremni ste na sve vrste provokacija samo da biste ispitali voljenu osobu da li vam je vijerna i da li vas voli kao prvog dana. Ukoliko “druga strana” ne bude odreagovala na način koji očekujete, možete biti razočarani.

Ali, isto tako, budite spremni na prijatna iznenađenja koja će vam “druga polovina” priređivati onda kada ste već poverovali u zabludu da ćete biti ostavljeni i da je vašoj vezi ili braku došao kraj.

Slobodnim Lavovima smiješi se zanimljivo poznanstvo sa osobom koja ih odavno posmatra, ali nije imala hrabrosti da priđe.

2. Vaga

Većina pripadnika ovog znaka izabrala je “drugu polovinu” sa kojom ih dijeli velika razlika u godinama, pristupu životu ili viziji budućnosti, što unosi dozu dinamike u vezu ili brak.

Tokom ove sedmice Vage će biti iznenađene što će ih voljena osoba slijediti u svemu, bez pogovora i bez prebacivanja. Čak, često će se dešavati da će partner, odnosno partnerka prepuštati Vagi da odlučuje o svim pitanjima, što će ona doživjeti kao veliki izazov i pomak nabolje.

Slobodne Vage poslije jednog iznenadnog susreta više neće imati dilemu da li je neko izgubio glavu za njima.

3. Škorpija

Osobe rođene u ovom vodenom znaku u narednih sedam dana će “terati mak na konac”, ne razmišljajući koliko će time povređivati osobu koju vole. Ali, ni “druga polovina” neće biti ćutljiva, niti će se povlačiti pred jarošću koju će Škorpija „prosipati“.

Ukoliko ste Škorpija, budite spremni na to da će vas “druga polovina” iznenaditi postavljanjem “crvene linije” preko koje nećete moći da pređete i to će vam jasno staviti do znanja. Iznenađujuće je da ćete vi poštovati takvu odluku voljene osobe, ali i “crvenu liniju”, jer ćete shvatiti koliko ste s jedne strane preterivali, a s druge koliko ste blagosloveni što imate tako odlučnu osobu pokraj sebe.

Slobodne Škorpije privući će neko ko je dijametralno suprotan njima i ko neće skrivati simpatije.

Bonus video

NJIMA SE SMIJEŠI VELIKA SREĆA Tri znaka Zodijaka koji će ove sedmice procvjetati u ljubavi appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU